Så mycket bättre med Louise Hoffsten

16 nov 2018

Sedan år 2010 har TV4:s program Så mycket bättre samlat våra mest älskade artister på ett somrigt Gotland. De tolkar varandras hits och visar oanade sidor av sig själva. Ljuv musik uppstår och nya vänskapsband knyts. Bland årets deltagare syns bland andra Charlotte Perrelli, Eric Gadd, Christer Sjögren och Louise Hoffsten.

Louise Hoffsten är en av våra största bluessångerskor med 16 skivor, 2 böcker och priser som Karamellodiktstipendiet och Grammis. När Louise står i centrum under Så mycket bättre på TV4 får vi höra om uppväxten i Linköping och hur TV-premiären i Café Norrköping fick fart på karriären. De andra deltagarna tolkar hits som ”Dansa på min grav” och ”Only the Dead Fish Follow the Stream”.

Att leva med MS kan vara ett rent helvete. Men det behöver inte vara så hela tiden. När Louise Hoffsten diagnostiserades med den neurologiska sjukdomen multipel skleros för 20 år sedan trodde hon att det var kört. Men än idag är Louise verksam som artist och föreläsare. Louise Hoffsten föreläser om hur det är att leva med en kronisk sjukdom och om kärleken till familjen och musiken. En varm föreläsning med inslag av allvar, humor och musikaliska inslag.

”Ikväll fick vi ta del av en fin föreläsning. Igenkänningsfaktorn var hög och visdomsorden berörde många av oss i publiken. Allt detta kryddades med munspel och sång. Tack Louise!”
Arrangör, Nykarleby Arbis

Boka en inspirerande föreläsning med Louise Hoffsten om livet med musik och MS på 031-780 32 35.

Läs mer och boka en föreläsning med Louise Hoffsten här

Boka en föreläsning med sångerskan Louise Hoffsten om ms, musik och livskvalitet.
Så mycket bättre-aktuella Louise Hoffsten.