Showen Framgång med Annika Malmberg Hamilton

9 nov 2016

Nu är det nypremiär för Annika R Malmberg Hamiltons föreställning FRAMGÅNG – En underhållande föreställning om människors olikheter och drivkrafter.

Annika R Malmberg Hamilton är en av landets absolut bästa föreläsare. I år kan hon dessutom vinna priset Årets Talare. Annika är just nu aktuell med succé-föreställningen FRAMGÅNG. En humoristisk och träffsäker föreställning om hur olika vi kan se på livet och vilka konsekvenser det kan få när vi ska komma överens med andra. Med fantastisk energi ger Annika dig tändvätskan som behövs för att du ska bli bättre på att ta emot kritik, identifiera dina styrkor och omfamna utmaningar.

Spelas både i Stockholm och Göteborg. Se ett smakprov från föreställningen nedan.

https://youtu.be/O-qbZ_r3J7M

Ta med dina kollegor, chefer, familjemedlemmar och vänner och upplev ett unikt tillfälle där ni kommer att skratta åt er själva och få en bättre förståelse för människors olikheter och drivkrafter. En kväll som handlar om allas rätt att få uppleva känslan av framgång – hur olika vi än är. Framgång betyder inte samma sak för dig som det gör för mig…

Göteborg 23 november – här köper du biljetter
Stockholm 30 november – här köper du biljetter

Annika R Malmberg Hamilton är en av våra mest populära föreläsare. Hon har inspirerat och tränat tusentals människor – ledningsgrupper, olika sorters team och säljare – till framgång, personlig utveckling och förbättrade resultat. Annika har en bakgrund som toppsäljare och är certifierad i kommunikationsverktyget Insight Discovery. Hon är en framgångsexpert med mycket energi!

Slå oss en signal på 031-780 32 35 så berättar vi mer om Annika R Malmberg Hamilton.

>> Läs mer och boka Annika R Malmberg Hamilton som föreläsare här

Nypremiär för showen Framgång med Annika R Malmberg Hamilton.