Sveriges roligaste kvinnor :-)

20 apr 2016

En vanlig sökfras på Google som leder till vår hemsida är ”standup + kvinna”. Ja vi arbetar med landets roligaste kvinnor! Många av dem jobbar även som konferencierer och har underhållande föreläsningar. I dagens nyhetsbrev tipsar vi om några av de mest efterfrågade namnen – men vi har massvis med roliga talanger i nätverket.

Hör av dig på 031-780 32 35 så hjälper vid dig snabbt att hitta och boka kvinnliga komiker, underhållare, stå-uppare, konferencier eller rolig föreläsare till sommarens personalfest (eller vilket arrangemang du nu planerar).

Hälsar Andreas, Elise & Frida
@kvinnligatalare

Ett urval av våra populära komiker:

Ann WestinAnn Westin – vår mest bokade komiker
Ann Westin är en av landets roligaste underhållare och komiker. Hennes lite trumpna attityd och sprittiga fysiska framtoning gör henne till en av branschens mest älskade ståupp-komiker. Hon är korad två gånger till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan. Du kan också boka Ann som underhållande konferencier. Ann Westin är ett tryggt val – om man vill skratta.

Läs mer om Ann Westin här

Emma KnyckareEmma Knyckare – rolig konferencier och föreläsare
Emma Knyckare är en välkänd radioprofil som varit programledare för både Morgonpasset i P3, Tankesmedjan och Musikhjälpen. Hon har ständigt en rolig kommentar på tungan och vågar sticka ut hakan. Emma kan du boka för en humoristisk föreläsning med handfasta tips i hur man kan göra sin arbetsplats jämställd. Eller så låter du Emma Knyckare underhålla din publik som komiker eller konferencier.

Läs mer om Emma Knyckare här

Marika Carlsson

Marika Carlsson – komiker med smittande energi
Marika Carlsson är en av de mest glittrande komikerna idag. Hon är ett energiknippe som smittar publiken med sin glädje och entusiasm. Dessutom är hon en utmärkt föreläsare inom ämnen som självkänsla, att vara annorlunda och kommunikation. Hennes egen show ”En negers uppväxt” har blivit en stor succé där hon öppnar upp för nya tankar kring mångfald. Marika är också en mycket skicklig konferencier.

Läs mer om Marika Carlsson här

Christina WinnerChristina Winner – Sveriges äldsta ståuppare
Christina Winner är föreläsare, debattör och komiker. Som fd Informationschef för Ramqvistgruppen har hon föreläst under flera decennier men kan sedan 70 års ålder också titulera sig standupkomiker. Idag föreläser och uppträder hon om synen på ålderdom och hur det är att bli gammal samt hur man gör för att våga vara nybörjare i mogen ålder.

Läs mer om Christina Winner här

Shanthi Rydwall-MenonShanthi Rydwall-Menon – karaktärsrik komiker med ADHD
Shanthi är kvinnan med tusen röster. Med sina imitationer och karaktärer har hon tagit sig in på humorprogram hos Sveriges Radio och SVT. Med skarp scennärvaro blandar hon både humor och allvar med ämnen som adoption, hudfärg och utanförskap. Detta med inhopp från exempelvis Maria Montazami eller Petra Mede. Shanthi kan du boka som föreläsare, komiker och konferencier.

Läs mer om Shanthi Rydwall-Menon här