Tack fantastiska Mi Ridell!

20 mar 2019

Med Mi Ridell får ni ett mångsidigt superproffs som sätter stjärnglans på ert event. Nyligen levererade hon värdskap, föreläsning, föreställning och sång under kvällspasset för en stor konferens i Stockholm. De olika rollerna på scenen markerade hon med klädbyten därefter. Hela fyra ombyten illustrerar Mi Ridells bredd och talang.

Tack fantastiska du för ditt engagemang och din sprudlande personlighet!” hälsade kunden i logen.

Boka Mi Ridell som konferencier, moderator, föreläsare, sångerska eller körledare!

Mi Ridell är en ytterst mångsidig artist med drygt 25 års erfarenhet som skådespelerska på TV, film och teater. Som er moderator bjuder hon på sin sprudlande personlighet och behärskar alla ämnesområden; alltid oerhört påläst och engagerad med höga utvärderingspoäng. Mi är i grunden utbildad operasångerska vid Nordiskt Musik Konservatorium och kan förutom att sjunga allt från opera till snapsvisor även spela piano, cello och gitarr, något som kan komma till nytta för er om det passar in på eventet.

Som föreläsare talar Mi Ridell om kommunikation och kroppsspråk i affärsrelationer. Hon ger workshops och inspirationsföreläsningar om presentationsteknik, där hon bland annat belyser hur ni gör när rampfebern kommer smygande, hur ni intar en scen och gör intryck. Ni kan även anlita henne som körledare, där hon lär alla medverkade oavsett förkunskaper att sjunga i kör utan några som helst prestationskrav; bara ren och skär glädje. Passar utmärkt som teambuilding.

Boka fantastiska Mi Ridell som konferencier, moderator, föreläsare, sångerska eller körledare på 031-780 32 35.

Läs mer om Mi Ridell här

Boka Mi Ridell för sång, som konferencier, moderator eller en rolig föreläsning om kroppspråk och kommunikation.