Tips på kvinnliga företagare som inspirerar

24 nov 2016

Entreprenör, företagare, förebild och föreläsare

Våra kunder älskar entreprenörer! Kanske är det för att en företagares resa innehåller så mycket delar som kan inspirera: mod, drivkraft, framgång, motgång, problemlösning, idéer, ledarskap, trender, marknadsföring, PR, kommunikation och så vidare. Här har vi handplockat några av våra mest populära inspiratörer.

Kontakta oss via formuläret eller på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka en inspirationsföreläsning med en cool entreprenör!

Ett urval av våra populära föreläsare:

Ida BacklundIda Backlund – ung framgångsrik företagare med världsmarknad
Ida Backlund är en prisad entreprenör från Umeå som med sitt Rapunzel of Sweden säljer löshår, peruker och hårvård för över 100 miljoner kronor till hundratusentals kunder världen över. Med en utvecklad salongsverksamhet och webbutik hoppas Ida kunna bli hårbranschens IKEA. Ida talar om sin resa som entreprenör och att våga satsa på något man tror på, men också om att ge och att som företagare tillsammans göra skillnad.
>> Läs mer om Ida Backlund här

Jessica LöfströmJessica Löfström – pionjär inom byggbranschen
Jessica är en entreprenör som har drivit företag inom allt från souvenirimport och konsthantverk till viltkött. Hon var den första att starta ett bemanningsföretag inom byggbranschen och omsätter idag mer än 100 miljoner kr. Där har hon blivit en pionjär som lärt hela byggbranschen om bemanning, rekrytering och affärsetik. Som föreläsare inspirerar Jessica till att alltid kämpa för det man tror på och att aldrig ge upp.
>> Läs mer om Jessica Löfström här

Emy BlixtEmy Blixt – modevarumärke med svensk tradition och miljötänk
Emy Blixt är grundare till succéföretaget Swedish Hasbeens som gjort träskor moderna igen. I en värld av massproduktion har Emy genom ”learning by doing” och utan externt kapital byggt ett starkt modevarumärke som värnar om svensk tradition, kvalitet och miljö. Hör Emys inspirerande historia om hur de slagit internationellt och fått celebriteter som Sarah Jessica Parker, Kylie Minogue och Sienna Miller att bära Swedish Hasbeens skor.
>> Läs mer om Emy Blixt här

Laila BaggeLaila Bagge – serieentreprenör från Idoljuryn
Laila Bagge är den framgångsrika entreprenören, managern, låtskrivaren och sångerskan som blev känd för svenska folket i och med sin medverkan i Idol-juryn och Lets Dance. Som föreläsare talar Laila om entreprenörskap, marknadsföring, om sitt eget liv och hur hon hamnat där hon är idag. Men framför allt om att man måste tänka utanför ramarna och våga misslyckas om man vill lyckas! Hon driver företag inom flera olika branscher.
>> Läs mer om Laila Bagge här

Susanne LiljebergSusanne Liljeberg – grundare av inredningskedjan Granit
Som föreläsare berättar Susanne Liljenberg om hur du bygger upp ditt varumärke med enkla medel och arbetar med butiken som enda marknadsföringskanal. Hon är en av grundarna till butikskedjan Granit. Susanne Liljeberg föreläser även om hur du kan förenkla ditt liv och få mer tid att leva ett enklare liv – hur du rensar i röran. Susanne är en mycket uppskattad föreläsare som genom verklighetsexempel inspirerar till entreprenörskap och arbetsglädje. >> Läs mer om Susanne Liljeberg här

Nyfiken på någon av dessa kvinnliga företagare? Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka en föreläsning. Fler föreläsare inom entreprenörskap hittar du här.