Trollerishow med magiker Caroline Ravn 5 maj

3 apr 2018

Humor, trolleri och tankeläsning! Den 5 maj på Södra Teatern i Stockholm blir det trollerishow med magiker Caroline Ravn. De klassiska attributen såsom trollstav och hatt är undanstuvade och istället bjuds publiken på något helt nytt och unikt. Caroline Ravn visar var skåpet ska stå och den traditionella bilden av en magiker känns långt borta.

Caroline Ravn är magikern du längtat efter. I stället för ett tryggt liv som präst avbröt hon teologistudierna efter 4,5 år för att satsa på den hemliga och magiska värld som farfar öppnade för henne som liten i skånska Höganäs. Cirkeln slöts när Caroline tog sin fingerfärdighet på allvar och valde vägen som magiker. I dag är hon en av landets mest bokade trollkarlar med flera utmärkelser både nationellt och internationellt.

Nu står Caroline Ravn på scen i sin första egna trollerishow Where the Magic Happens. En magisk show fylld av humor, trolleri och tankeläsning. Det är storytelling och underhållning tätt sammanflätat, där klassiska trick får nytt liv och färg genom Carolines magiska fingrar. Tänk dig trolleri i ny analys, snygg kostym och svallande rött hår. Och i ett riktigt coolt genomförande. Publiken kommer att skratta och förundras över hur djupt man kan nå in i en människas medvetande vid tankeläsning. Många har säkert sett män trolla på det här sättet, men väldigt få har sett en kvinna göra det. Showen är interaktiv, med träffsäker humor där gäster ur publiken bjuds upp på scen för att vara en del av showen.

Här köper du biljetter till trollerishowen Where the Magic Happens

Med ett flertal SM- och NM-placeringar, pris som årets inspiratör och flera utsålda teatrar i bagaget är Caroline Ravn en eftertraktad trollkonstnär. Som en av världens få kvinnliga magiker är hon inte bara efterfrågad på hemmaplan utan bokas flitigt runtom i hela världen. Caroline kombinerar humor och klassisk entertainment med häpnadsväckande trolleritrick – underhållning som garanterat blir en snackis.

Boka magikern Caroline Ravn för trollerishow, mingel eller som magisk konferencier till Ert företag på 031-780 32 35.

Läs mer och boka Caroline Ravn för trollerishow här

Where the Magic Happens - trollerishow med magiker Caroline Ravn.