Vi söker en talarförmedlare till kontoret i Sala

16 mar 2019

Kvinnligatalare.se har Sveriges största nätverk av kvinnliga föreläsare och företagare. Vi är en modern talarförmedling som bokar föreläsare, underhållare och moderatorer till företag, kommuner och myndigheter i hela landet. Vi jobbar både med kända namn och nya talanger på talarscenen. Vi är ett litet prestigelöst företag som har funnits i mer än 13 år och som har utvecklats mycket de senaste åren. Vi brinner för entreprenörskap och älskar att se andra lyckas.

Nu söker vi efter rätt person som vill jobba med oss på kontoret i Sala!

Arbetsbeskrivning
Talarförmedlare / administrativ säljare hos Kvinnligatalare.se. En roll där man har hand om inkommande förfrågningar via hemsida och telefon. Ibland vet kunden (företag, eventbyråer, kommuner, myndigheter, föreningar) vem de vill ha men lika ofta är det vi som tar fram förslag på vilken talare som passar bäst. Det innebär bla behovsanalys, förhandling, administration och avtal. Arbetet innebär mycket kontakt per mail och telefon med våra talare och kunder.

Kvalifikationer
– Vi ställer inga krav på utbildning eller erfarenheter
– Vi tror att du är kvinna (eftersom vi redan har en man i samma roll) men har ingen idé om ålder
– Flytande svenska i tal och skrift är ett krav
– Tidigare jobb inom försäljning, administration eller service är meriterande
– Du måste tycka om att samtala med människor, värdesätta god service och vara lyhörd
– Du behöver vara en duktig administratör (säljsystem, excel, avtal) som gillar att ha många bollar i luften och jobba mot mål
– Du trivs vid datorn med mycket kontakt med våra kunder och talare
– Du bör ha ett gott minne och namnkännedom – vi har över 400 talare på sajten (och många därutöver)
– I övrigt ser vi gärna att du är en glad, social, positiv och öppen person

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänsten kan utföras på hel- eller viss deltid. Kontorstider. Du arbetar från vårt kontor på Rådhusgatan 13 i Sala.

Maila ditt intresse till frida@kvinnligatalare.se senast den 12 april. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kvinnligatalare.se rekryterar ny medarbetare!
Elise, Frida & Andreas