Vilken underhållning behöver du till ditt event?

19 mar 2018

För ett lyckat event är det viktigt att välja rätt sorts underhållning. Även en seriös businesskonferens behöver avbrott under dagen och då passar någon form av underhållning väldigt bra. Att ge deltagarna en stund att tänka på något annat ger energi och hjälper dem att fokusera på nästa moment. Det ger er också ett minne och något att prata om efter eventet.

Men hur ska ni veta vilken underhållning som passar bäst för er och när under dagen ska man planera in detta moment?

Här är några tips för att välja rätt underhållning till ert event:

Gör det enkelt för er
Ni behöver inte komplicera det speciellt mycket. Håll det enkelt genom att välja en rolig konferencier till ert event. En konferencier ser till att ni håller tråden under dagen men kan också dyka upp mellan era businessinslag och berättar om nästa moment för dagen. Det går att göra roligt, informativt och kunskapsgivande på en och samma gång.

Om ni vill ha det extra roligt så kan ni anlita en komiker som konferencier som står för både komik och information under dagen så behöver ni ingen mer underhållning än så. Tips på underhållande konferencier har vi många!

Sång är aldrig fel
Är ni mer för sång och musik så boka in en sångerska som sjunger för er eller låter er delta i allsång. Alla blir väl glada av att sjunga lite? Är inte sång det rätta för er så kanske det passar bättre med trolleri eller en cirkusartist. Det vet vi fascinerar de flesta.

Kunskap av rätt person
Om ni vill fylla på med kunskap inom ett specifikt ämne så kan ni alltid välja en kunnig talare. En talare som kan sitt ämne kommer att passionerat förmedla det till er. Det gör stor skillnad att lyssna på en utomstående än någon som alla redan känner. Det ger mer värde än kunskapen i sig. Och det finns många underhållande föreläsare som fyller deltagarna med energi!

När ska man planera in sin underhållning?
Det är inte helt enkelt att veta när underhållningen passar in i agendan. En minnesregel kan vara att placera det efter ett tungt moment i programmet eller vid tider då man typiskt blir trött. Det är svårt att ta till sig information för många timmar i sträck.

Om ni har valt en konferencier så kan ni lägga in de roligare partierna under tiderna då man hamnar i svacka eller så har ni sångerskan eller komikern som kommer in och gör nedslag under dagen.

Om ni har valt en eller flera talare så kan man placera dessa efter öppningsanförandet, efter ett tyngre moment eller som avslutande del av dagen. Det beror helt på ämne och karaktär.

Hjälp att välja underhållning?
Ja vi hjälper gärna till att hitta rätt underhållning för ert event! Oavsett om det är sång, standup, magi, eld eller något annat underhållande framträdande ni är ute efter så hjälper vi er att hitta rätt. Slå oss en signal på 031-780 32 35 eller kika själv bland våra olika underhållare här.

Lycka till med underhållning till Ert event!

Underhållning till event? Vi hjälper dig boka rätt underhållare.