Anneli Östberg

Förbundskapten med 55 VM-medaljer

Anneli Östbergs glädje och energi smittar lätt av sig. Här får du möjlighet att inspireras av en omtyckt och rutinerad coach som under nio år arbetat som förbundskapten för Svenska landslaget i Orientering. Under dessa år tog Sverige 55 VM medaljer. Anneli bjuder gärna på sin kompetens inom ledarskap och kommunikation om vad som skapar optimal utveckling. Boka en föreläsning med Anneli Östberg om ledarskap, team, värderingar och mål.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Att coacha mig själv och andra med ett framgångsrikt ledarskap.
  • Vision, syfte, värderingar och mål – arbete från grunden till verklighet! ”Alla sitter i samma båt och ror till samma ö”.
  • Framgångsrik kommunikation – är det bara tur att visa företag lyckas?
  • När både Jaget och Laget ska utvecklas – vad blir då viktigt?
  • Pedagogiska upplägg – skapa optimala inlärningsmöjligheter för alla i utbildningsverksamhet.

Presentation

Anneli har med sina 27 år inom pedagogiska och coachande yrken en gedigen kompetens i att utveckla individer, grupper och organisationer. De senaste tre åren har hon föreläst och utbildat företag och organisationer i vad hon anser är nyckeln till framgång.

Som certifierad kommunikolog är hon specialtränad i att känna igen vilka nycklar som leder till framgång respektive misslyckande, oavsett bransch och systemnivå, samt vilka förändringar som ska till för att det ska bli succé. Anneli leder sedan individer, grupper och organisationer till bestående förändringar.

Under åren 2005-2013 var Anneli förbundskapten för Svenska landslaget i orientering. Under hennes år som förbundskapten tog Svensk orientering hela 55 VM medaljer.

Anneli har en förmåga att inspirera och lyfta dig som åhörare. I en trygg atmosfär och genom ett pedagogiskt upplägg får publiken vara delaktig under föreläsningen. Anneli utgår alltid från era förutsättningar och behov. Målet att ni ska kunna använda er av det ni upplevt och lärt er under föreläsningen för att sedan kunna applicera detta till ert företag, förening eller skola redan i morgon.

Anneli specialskriver och anpassar alltid sina föreläsningar / kurser efter dialog med beställaren.

Konferensbyrån i Dalarna
Sveriges Radio P4 Dalarna
Assessio
Riks idrottsförbundet
Tunabyggen
Leksands IF
Swedbank
Fiskarhedenvillan
MEDIA
TV (Riks och lokalt)
Expressen
Aftonbladet
Radio (riks och lokalt)
Lokal pressen i Sverige

Arbetade 9 år som förbundskapten för Svenska landslaget i Orientering (2005-2013). Under Annelis tid som Förbundskapten tog Sverige 55 VM medaljer
TT:s Idrottsledarpris år 2011
Utbildad Coach
Certifierad kommunikolog