Magdalena Forsberg

Mästarnas Mästare föreläser om motivation

Hur motiverar man sig till att nå sina mål så att de inte bara blir ouppnåeliga drömmar? Den folkkära skidskytten Magdalena Forsberg föreläser om mål, motivation och drivkrafter i med- och motgång. Med exempel från sin framgångsrika karriär inspirerar hon oss att med tankens kraft se möjligheter och bli både lyckligare och få mer energi. Boka en föreläsning med Magdalena Forsberg här!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Med mål i sikte!
  • Drivkrafter i med- och motgång
  • Tankens kraft

Presentation

Magdalena Forsberg är en av Sveriges populäraste idrottare alla kategorier. Svenska folket har röstat fram henne till hela fyra Jerringpris. Magdalena vet av egen erfarenhet att nyckeln till framgång är att sätta upp rätt mål och att verkligen ta reda på vad som krävs för att nå sitt mål. Hur lyckades hon bli bäst och dessutom behålla sin position på toppen i många år?

På sitt CV som skidskytt har Magdalena bla. 87 pallplatser i världscupen, 42 världscupsegrar, totalvinnare av världscupen sex år i rad, sex VM-guld och två OS-brons. Med sin seger i tv-programmet Mästarnas Mästare, där idrottsprofiler tävlar mot varandra, visar hon åter att hon är bäst när det gäller. Magdalena har vidareutbildat sig på Handelshögskolan och är idag egenföretagare och skogsägare med uppdrag som bland annat expertkommentator i tv, föreläsare, styrelseledamot och idrotts­ansvarig på ett sponsorföretag.

Med utgångspunkt i den egna karriären som elitidrottare föreläser Magdalena Forsberg på ett personligt och varmt sätt om drivkrafter, mål, motivation, självförtroende, framgång och hälsa. Hon bjuder också på anekdoter och glimtar ur livet bakom tv-kulissen. Den mentala verktygslåda och de vinnartips hon delar med sig av under föreläsningen inspirerar publiken både i deras vardag och karriär.

Kompetensmässan
Stora Idrottsdagen
Atea IT-arena
Sparbanken Syd
Kall Auto Lodge
Falköping Kommun
DN Galan

Vinnare Mästarnas Mästare
Ambassadör Cancerfonden
Fyra Jerringpriser
Hedersdoktor Mittuniversitetet
Årets Svensk
Världscupvinnare 6 år i rad