Apollonia San Contreras

Expert på Influencer Marketing

Apollonia San Contreras är Digital Marketing Manager på Hövding och har tidigare byggt upp ett influencer community med mer än 500 influencers globalt på mindre än ett år för Kronaby. Dessutom driver hon det skånska kvinnliga nätverket ”Empower and Motivate for Change”. Som föreläsare ger hon konkreta tips på hur varumärken tillsammans med influencers blir relevant i det digtala landskapet, hur man bygger trovärdighet genom influencers samt hur man hittar rätt influencer att jobba med.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • The DOs and DONTs of Influencer Marketing
  • Influencer Marketing trender – så hittar du rätt influencer
  • Influencer succé – den nya contentfabriken
  • Så bygger du ett globalt influencer community på mindre än 12 månader

Presentation

Apollonia San Contreras är Influencer Marketing expert och grundare av det skånska kvinnliga nätverket EMC. Hon har internationell erfarenhet av marknadsföring från bland annat IBM och Svenska Handelskammaren. Idag arbetar hon för uppmärksammade Hövding och tidigare var hon ansvarig för Kronabys globala influencer program där hon har lyckats bygga upp ett community med 500+ influencers globalt på mindre än ett år. Hon har fingertoppskänsla för nätverkande och relationsbyggande vilket har spelat en viktig roll i utformandet av de globala influencer programmen.

Influencer Marketing har varit en stor snackis de senaste åren och börjar bli allt viktigare i bolagens marknadsstrategier. Apollonia ger konkreta tips på hur man tillsammans med influencers kan bli mer relevant och bygga trovärdighet i sociala medier oavsett om man är ett storbolag eller precis i början av en produktlansering. Hon visar även hur man hittar influencers och hur potentiella samarbeten kan se ut ifrån ett win-win perspektiv för varumärket och influencern.

Vill du komma igång med din influencer strategi? Boka en föreläsning med Apollonia San Contreras och få konkreta verktyg på hur du kommer igång redan efter föreläsningen.

Längd: ca 60-90 minuter
Målgrupp: Marknadsförare, kommersiellt ansvariga eller ledningsgrupper etc
Språk: Svenska och/eller Engelska

Boka en inspirerande föreläsning om influencer marketing med Apollonia San Contreras på 031-780 32 35

Internet i fokus
SONY
MINC
Lunds universitet
Drivhuset Malmö
THINK Helsingborg

– Driver det skånska kvinnliga nätverket EMC
– Styrelseledamot på Civilekonomerna
– Byggt ett community med 500+ influencers globalt på mindre än ett år
– Masterexamen i Strategisk kommunikation