Apollonia San Contreras

Expert på PR och Influencer Marketing

Apollonia San Contreras är PR- och Influencer expert och jobbar idag som Head of PR för Thevea Brands Group (Tretorn, Racqet, Friluftsvaror.se, Adidas padel & tennis mfl) och har tidigare axlat olika roller inom digital- och Influencer marketing och varumärkesbyggande på bolag som Kronaby och Hövding. För Kronaby byggde hon upp ett community med 500+ influencers globalt på mindre än ett år. Som föreläsare ger hon konkreta tips på hur varumärken blir relevanta i det digitala landskapet.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • The DOs and DONTs of Influencer Marketing
  • Influencer Marketing trender – så hittar du rätt influencer
  • Influencer succé – den nya contentfabriken
  • Så bygger du ett globalt influencer community på mindre än 12 månader

Presentation

Apollonia San Contreras är PR och Influencer Marketing expert och grundare av det skånska kvinnliga nätverket HON Malmö (Her Online Network). Hon har internationell erfarenhet av marknadsföring från bland annat Hövding, Kronaby, IBM och Svenska Handelskammaren. Idag är hon Head of PR för koncernen Thevea Brands Group (Tretorn, Racqet, Friluftsvaror.se, Adidas padel & tennis mfl) och har tidigare arbetat med uppmärksammade Hövding samt Kronabys globala influencer program där hon har lyckats bygga upp ett community med 500+ influencers globalt på mindre än ett år. Hon har fingertoppskänsla för nätverkande och relationsbyggande vilket har spelat en viktig roll i utformandet av de globala influencer programmen.

Influencer Marketing har varit en stor snackis de senaste åren och har blivit allt viktigare i bolagens marknadsstrategier. Apollonia ger konkreta tips på hur man tillsammans med influencers kan bli mer relevant och bygga trovärdighet i sociala medier oavsett om man är ett storbolag eller precis i början av en produktlansering. Hon visar även hur man via PR kan bygga trovärdighet, driva opinion och driva varumärket framåt där hon ger konkreta tips på hur du kommer igång med din PR strategi, vad du ska tänka på när du pitchar mot journalister och hur du bygger relevanta relationer med press.

Vill du komma igång med din influencer eller PR strategi? Syftet med alla föreläsningar är att du som lyssnare ska få så handfasta tips så att du kan starta igång redan imorgon med din strategi –  oavsett om man är en start-up, stort bolag eller verkar inom offentlig sektor. Boka en föreläsning med Apollonia San Contreras på teman kring marknadsföring, PR, influencer marketing och varumärken.

Längd: ca 60-90 minuter
Målgrupp: Marknadsförare, kommersiellt ansvariga eller ledningsgrupper etc
Språk: Svenska och/eller Engelska

Boka en inspirerande föreläsning om influencer marketing med Apollonia San Contreras på 031-780 32 35

Luleå Tekniska Universitet
Helio
Breakit.se
Marknadsföreningen
Internet i fokus
SONY
MINC
Lunds universitet
Drivhuset Malmö
THINK Helsingborg

– Internationell erfarenhet av varumärkesbyggande där hon bland annat byggt ett community med 500+ infuencers globalt på mindre än ett år
– Styrelseledamot i Proad
– Driver det kvinnliga nätverket HON (Her Online Network)
– Driver karriärpodden ”Off topic med Afrodite & Apollonia” sedan 2020
– Masterexamen i Strategisk kommunikation