Boka föreläsning med bloggaren UnderbaraClara

30 maj 2016

Den här duon höll en uppskattad föreläsning om digitalt entreprenörskap på konferensen BBCON16 i Stockholm i helgen. Den framgångsrika bloggaren Clara ”UnderbaraClara” Lidström driver Sveriges 6:e största privata blogg med över 1 miljon besök varje månad. Annakarin Nyberg är internetforskare och har skrivit flera böcker på ämnet. Tillsammans utgör de en oslagbar kombination som bjuder på både bloggarens och forskarens syn på internets möjligheter. Dynamik, humor och intressanta fakta.

Tillsammans har de även givit ut den bästsäljande serien kunskapsböcker för barn: ODLA, FIXA, BAKA, GOD JUL och KALAS. Fler titlar kommer. Böckerna har blivit prisade stort och även getts ut i flera andra länder.

Boka en föreläsning med den framgångsrika bloggaren UnderbaraClara och internetforskare Annakarin Nyberg på ämnen som IT och digitalt entreprenörskap – nya jobb, blogg, varumärke och kundrelationer. Kontakta oss på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt.

>> Läs mer och boka en föreläsning med UnderbaraClara Lidström och Annakarin Nyberg här

*Clara UnderbaraClara Lidström föreläser i dagsläget endast tillsammans med Annakarin Nyberg (ej på egen hand).

Boka en föreläsning med UnderbaraClara och Annakarin Nyberg om digitalt entreprenörskap, framgångsrika bloggare och kundrelationer.