Boken Aktiedrottning av Pingis Hadenius och Isabella Löwengrip

2 maj 2018

Genom boken Economista, Facebook-gruppen med över 100.000 medlemmar och podcasten med samma namn har Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius länge arbetat för att kvinnor ska få ett bättre ekonomiskt självförtroende. Nu tar de ytterligare ett steg i boken #Aktiedrottning och delar sin kunskap om hur man investerar i aktier och andra tillgångar som får dina sparpengar att växa.

I nya boken Aktiedrottning går Isabella och Pingis igenom grunderna för aktier och sparande, värdering, pension och andra investeringar. Lustfylld inspiration i kombination med handfasta råd, från grundläggande information om hur man kommer igång med en aktieportfölj, till när det är köpläge. Pedagogiskt och lättillgängligt tar de sig an ett till synes komplicerat ämne med utgångspunkten: Du kan själv! Dessutom bjuder författarna på sina egna erfarenheter och misstag på vägen.

Målet är att lägga grunden för ett sundare samhälle där kvinnor kan och vågar skaffa sig en bättre ekonomi och, genom det, sikta lite högre i livet. Aktiedrottning är boken för dig som vill få bättre ekonomi och se dina pengar växa medan du sover.

Boken #Aktiedrottning finns på Nextory eller i bokhandeln.

Isabella Löwengrip är en pionjär i Sverige som digital entreprenör där hon var en av de första att blogga och lyckas bygga bolag runt det. Idag har Isabella skrivit flera böcker och grundat ett flertal framgångsrika företag. Isabella Löwengrip utsågs nyligen till Näringslivets mäktigaste kvinna.
Läs mer om Isabella Löwengrip här

Pingis Hadenius är civilekonom och började sin karriär i finansbranschen där hon arbetade som aktiemäklare och analytiker. Hon har gjort en spännande karriärresa från finansbranschen, via kosmetikabranschen och tidningsmakeri till att idag driva flera stora bolag inom skönhet, mode och ekonomi tillsammans med Isabella Löwengrip.
Läs mer om Pingis Hadenius här

Vill du boka en föreläsning med Pingis Hadenius eller Isabella Löwengrip? Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt!

Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius har skrivit boken Aktiedrottning.