Isabella Löwengrip

Bloggande superentreprenör

Näringslivets mäktigaste kvinna! Isabella Löwengrip är en pionjär i Sverige som digital entreprenör där hon var en av de första att blogga och lyckas bygga bolag runt det. Idag har Isabella grundat ett flertal framgångsrika företag inom skönhet, mode och sociala medier som alla har en stark tillväxt och internationell marknad. Boka en föreläsning med Isabella Löwengrip kring entreprenörskap, självkänsla, marknadsföring och den nya generationen.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • From blog to brand
  • Mod, drivkraft & inspiration - Om självkänsla
  • Nå 90-talisterna
  • Shopaholic till Saveaholic

Presentation

Från bloggtjej till Näringslivets mäktigaste kvinna! Isabella Löwengrip är den första kvinna född på 90-talet som vunnit Veckans Affärers hederspris – och som byggt sina bolag tack vare sociala medier. Hon är en pionjär som digital entreprenör och en stor förebild för många kvinnor och män.

Isabella Löwengrip slog som 16-åring igenom med sin blogg Blondinbella. Den har idag över en halv miljon läsare i veckan. Isabella har skrivit flera böcker bla Egoboost och Isabellas hemligheter – med syfte att inspirera och peppa unga kvinnor. Hon har även skrivit två böcker om ekonomi och aktier: Economista samt Aktiedrottning. Isabella Löwengrip har i skrivandets stund startat 7 företag och sålt av fem av dem. Med stor drivkraft och målmedvetenhet har hon skapat flera bolag inom skönhet, mode och sociala medier med stark tillväxt och internationell marknad.

Isabella Löwengrip är enormt efterfrågad och uppskattad som föreläsare. På skolor och för unga föreläser Isabella om entreprenörskap, drivkraft och självkänsla. Isabella var mobbad i högstadiet och berättar utifrån egna erfarenheter om att våga tro på sig själv när det är som tyngst.

För näringslivet föreläser Isabella Löwengrip om entreprenörskap och sociala medier. Fokus ligger främst vid internetmarknadsföring samt hur man kan använda nätet för att nå hennes egen generation, 90-talisterna.

Isabella Löwengrip är en otroligt duktig företagare och genom sina föreläsningar inspirerar hon alla som lyssnar. Hon gör endast ett fåtal exklusiva framträdande som föreläsare.

Fotograf: Lina Hartman

From blog to brand – om entreprenörskap och att starta företag.
Mod, drivkraft & inspiration – om självkänsla
Nå 90-taliserna – hjälp till företag att nå ut på nätet med sociala medier.
Shopaholic till Saveaholic – om privatekonomi tillsammans med Pingis Hadenius.

Alla Sveriges universitet
Avanza forum i Globen
SACC handelskammare i New York
Webbdagarna
Åre kapitalmarkandsdagar
Advokatsamfundet ETC

– Utsedd till Näringslivets Mäktigaste Kvinna av Veckans Affärer
– Startat sju företag, sålt av fem
– Skrivit 4 böcker
– Bloggar och har en halv miljon läsare i veckan
– Äger idag ett eget investmentbolag
– Äger en bloggportal med tiotusen bloggar