Camilla Lundin

Investerare med jämställt fokus

Camilla Lundin är grundare av Qalora Capital som hjälper tech startups med kapital genom ett nätverk av investerare från hela Europa. Camilla jobbar mot en mer jämställd bransch och har också startat Sveriges största kvinnliga karriärsnätverk på Instagram: @businessanddreams. Uppmärksammad som en av "Framtidens kvinnliga ledare" och "Forbes 30 under 30". Camilla Lundin ger konkreta tips för hur du får investerare. Andra föreläsningsteman är jämställdhet och trender inom techbranschen.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Så säkrar du en investering
  • Why you shouldn’t be a good girl
  • Så kommer framtiden bli – de hetaste trenderna inom techbranschen
  • Från idé till bolag – min personliga resa
  • Mental hälsa och karriär

Presentation

Camilla Lundin har blivit rankad som Sveriges topp 25 ”Framtidens kvinnliga ledare 2019” av Ledarna. Hon är en av grundarna av Qalora Capital, ett företag som matchar ihop startups med investerare från hela Europa. Camilla har dessutom startat Sveriges största kvinnliga karriärsnätverk på Instagram: @businessanddreams med närmare 30.000 följare. Nätverket anordnar events, mentorskapsprogram och bokklubb.

Efter sina slutförda studier inom ekonomi på Handelshögskolan i Stockholm bestämde sig Camilla Lundin och hennes klasskompis Vendela Lilliestråle för att starta en tjänst som parar ihop investerare med entreprenörer inom tech. Investmentbolaget Qalora Capital har idag ett nätverk på över 1000 investerare. De har även startat företagsinkubatorn Qalora Growth som har hjälpt över 150 kvinnor som vill starta bolag. Bolaget har lyfts fram i media då de bidrar till en positiv förändring mot en mer jämställd bransch. De blev utsedda till topp 3 i ”Spotlight Award 2019” på Women Executive Search (Wes) Diversity Impact Awards.

Camilla Lundin brinner för jämställdhet och delar gärna konkreta tips på hur kvinnor går tillväga på bästa sätt för att få investerare.

I TEDxStockholm 2019, ”Why you shouldn’t be a good girl”, pratar Camilla Lundin om varför det är färre kvinnliga entreprenörer och hennes idéer om hur man ökar jämställdhet. Andra ämnen hon gärna lyfter är digitala trender och hur mycket den mentala hälsan påverkar verksamheter.

Boka en föreläsning med Camilla Lundin om investeringar, entreprenörskap, jämställdhet, digitala trender och personlig utveckling här!

Why you shouldn’t be a good girl
Att bli kallad för ”duktig tjej” är en komplimang som Camilla ställer sig hårt emot. Genom att behandla tjejer och killar olika avskräcker vi tjejer från att ta risker. Att inte våga ta risker innebär en mindre chans att bli entreprenör. Staten kan gå in och främja jämställdhet till en viss gräns men vi kan alla hjälpas åt att ersätta ”duktig” med ord som stark eller envis.

Så kommer framtiden bli – de hetaste trenderna inom techbranschen
Teknologin utvecklas ständigt och att ligga i framkant när det kommer till de digitala trenderna kunde inte vara mer viktigt. Med ett stort intresse för AI, fördelarna och nackdelarna, delar Camilla med sig av hur framtiden kommer te sig med framfarten från den teknologiska utvecklingen.

Från idé till bolag – min personliga resa
Camillas framgångsrika saga startade tack vare en personlig utveckling, mindset och mindfullnes. Att våga lämna sin komfortzon, göra något nytt och framförallt tro på sig själv. Med tydliga och konkreta mål som gamifierats har hon gått från idé till verklighet. En inställning på att vara modig istället för perfekt.

Mental hälsa och karriär
En av de viktigaste investeringarna en verksamhet kan göra är i den mentala hälsan. Att skapa en inkluderande företagskultur där jämställdhet värderas högt kommer öka sammanhållningen. Motivation och inspiration är en bidragande faktor till att anställda känner ett större engagemang och vilja att prestera bra. I längden gynnar detta företaget, något som kommer märkas i resultatet såsom den allmänna stämningen.

Boka en föreläsning 20-60 minuter (även på engelska) med Camilla Lundin på 031-780 32 35.

Johnson & Johnson
Google’s inkubator WeStart
Aller Media
Almi

– Forbes 30 under 30
– Rankad som Sveriges topp 25 ”Framtidens kvinnliga ledare” av Ledarna
– McKinsey Achievement Award Winner”
– Utsedd till topp 3 i ”Spotlight Award 2019” på Women Executive Search (Wes) Diversity Impact Awards
– Startat Sveriges största kvinnliga karriärsnätverk på Instagram: @businessanddreams
– TedX-talare