Carina Lidbom

Vältalig föreläsande skådespelerska

Carina är en av våra mest folkkära skådespelare. Under drygt tio år har hon hållit föredrag för organisationer, företag och skolor. Framförallt pratar hon om det som präglat hennes liv, om utveckling och ständig förändring. Varför är vi människor så rädda för förändringar och att kliva ur vår trygghets-zon.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Kommunicera – måste jag? Hur kan vi på bästa sätt kommunicera? Din kropp, din röst, hur du rör dig – allt säger något.
  • Förändringar – det enda säkra i livet! Varför är vi så rädda för förändringar? Är drömmar och fantasier en möjlighet, eller bara illusioner? Vad är mod?

Presentation

Carina Lidbom har varit med i otaliga tv-program och filmer och figurerat i åtskilliga teatersammanhang. Hon har mer än 10 års erfarenhet av att hålla varma, underhållande och träffsäkra föreläsningar. Under våren 2012 åker hon landet runt med farsen “Nu är det klippt”.

Carina beskriver sig som skådespelare, föredragshållare och nästan författare. Hon föddes i Jämtland och är uppvuxen i Västafrika. Numera bor hon på Värmdö i Stockholms Skärgård och delvis i Bulgarien vid Svarta Havet.

Carina har skrivit krönikor i diverse tidskrifter och har författat flera barnböcker. Hon skriver nu på sin första roman.

Carina föreläser om kommunikation, förändringar och snart även om entreprenörskap och ledarskap.Hon föreläser gladeligen och pratar om det som präglat hennes liv, om utveckling och ständig förändring. Varför sitta i “livets väntrum”? Vad kan vi göra, hur kan vi tänka, för att ta steget till ett bättre liv?

”Man måste våga förändra och bryta invanda mönster. Jag tycker det är så synd att så många av våra rädslor håller oss tillbaka från att våga gira i livet och utveckla oss”.

 

I samarbete med Promotor Media.