Caroline Mohr

Golfproffs och NLP coach

Mitt i karriären som golfproffs överlevde Caroline Mohr en kraftig jordbävning för att strax därefter bli diagnostiserad med cancer. Två månader efter amputationen tävlade hon på elitnivå igen. Caroline har en master inom NLP och genom energifyllda föreläsningar med kraftfulla frågeställningar hjälper hon företag att utveckla ett starkt mindset så att de kan vända varje utmaning till en möjlighet - och hantera förändring mer effektivt. Framröstad som en av Sveriges 100 populäraste föreläsare 2019!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

 • Fear Less - Live Mohr
 • Maximera din potential genom att go Pro 2.0
 • Vinn det mentala spelet med ett mindset i världsklass

Presentation

2,5 månad efter att Caroline Mohr förlorade sitt ben till cancer stod hon på golfbanan igen och slog ut i lag SM, en nationell elittävling som avgjordes på en av Sveriges svåraste banor. Med hennes styrka att kunna fokusera på möjligheter och se glädje i förändringar inspirerar Caroline sina åhörare att tro på sig själva. Publiken får följa med på en otrolig resa om hur man hanterar tuffa utmaningar som grupp och individ, utvecklar en stark mental muskel och komma närmre önskade mål. Caroline Mohr belyser vikten av att bygga ett starkt mindset för att bemästra utmaningar och navigera dit vi vill. Hon lyckas få åhörarna att vakna upp och reflektera över sin egen glädje, motivation och ansvar.

Caroline Mohr förkroppsligar budskapen genom föreläsningarna och hennes historia lämnar ingen oberörd att vilja förbättra och göra positiva förändringar i sitt eget liv och business. Med en kunskap direkt hämtad från livet tillsammans med en god förståelse för NLP verktygen kan Caroline Mohr leverera både inspirerande budskap och handfasta verktyg som passar organisationen. Hennes föredrag ger din organisation energi i rätt riktning, varaktiga intryck och en upplevelse som du kommer att kunna arbeta med för framtiden.

Caroline Mohr är en efterfrågad föreläsare som reser världen över för att tala för både stora och små företag. Hon gör även föreläsningar på engelska och tyska. Caroline är certifierad NLP Master, har vunnit både EM och VM i handigolf och har blivit utsedd till en av Sveriges 100 populäraste föreläsare 2019.

Boka en inspirerande föreläsning med Caroline Mohr på teman kring mental styrka, förändring och möjligheter!

Längd: 30/45/60/90 min
Språk: Svenska, Engelska, Tyska

Fear Less – Live Mohr
Öka ditt mod och utmana din komfortzon, upptäck hur det känns att ha mindre rädsla och leva mer. Lär dig använda öppenhet och medkänsla för att förbättra relationer. Föreläsningen passar perfekt när ni söker efter extra kraften och modet i tex en förändring och/eller vill förbättra teamkänslan.

Maximera din potential genom att Go Pro 2.0 
Upptäck din inre drivkraft och lär dig sätta meningsfulla mål. Identifiera framgångsrika strategier och bli mer motiverad och engagerad i det du gör. Föreläsningen passar perfekt när ni vill få fart i organisationen, öka engagemang och motivation.

Vinn det mentala spelet med ett mindset i världsklass 
Skapa ett starkt fokus för att navigera till det du vill åstadkomma. Öka tron på dina färdigheter och förbättra din attityd och förmåga att växa genom utmaningar. Föreläsningen passar perfekt när ni vill förbättra mindset och fokus kring mål och utmaningar.

Boka en inspirerande föreläsning med Caroline Mohr på 031-780 32 35.

 

Allianz
Hammarö kommun
ICA (årlig konferens för alla handlare)
Kinnarps
Nordea
BMW
Tyska Börsen
PwC

– Topp 100 populäraste föreläsare 2019
– Årets Genombrott som föreläsare 2016
– Årets Kvinna 2011
– Certifierad NLP Master
– Certifierad NLP Practitioner
– Europamästare i para-golf
– Certifierad UGL steg 1

 • Vilket kraftfullt föredrag, det bästa jag någonsin hört!

  • Marina Wallgren, Säljchef Pictura AB
 • Viktiga och stärkande påminnelser och budskap.

  • Marcus Olsson, VD Toyota Bilia Syd
 • Verkligen inspirerande!

  • Per Arvidsson, Key account Manager Leo Pharma
 • Vilket kraftfullt föredrag, det bästa jag någonsin hört!

  • Marina Wallgren, Säljchef Pictura AB
 • Viktiga och stärkande påminnelser och budskap.

  • Marcus Olsson, VD Toyota Bilia Syd
 • Verkligen inspirerande!

  • Per Arvidsson, Key account Manager Leo Pharma
Close