Dansa med Djävlar – Lundell & Söderlund på Maximteatern

19 maj 2016

För första gången håller Ann Söderlund och Sanna Lundell en öppen föreställning på Maximteatern i Stockholm. I ”Dansa med djävlar” berättar Ann och Sanna om hur det är att leva nära någon som utvecklar ett beroende. Det blir en kunskapsspäckad show där hemliga gäster bidrar till en djupare förståelse för anhörigskapet, beroendesjukdomarna och vägen ut ur medberoende.

2014 beskrev journalisterna Ann Söderlund och Sanna Lundell hur det är att vara anhörig till en människa med ett beroende i  SVT:s “Djävulsdansen”. Att börja prata om medberoende var som att över en natt öppna locket till svenskens bäst välbevarade hemlighet. Reaktionerna var många och starka. Året därpå gav de ut boken med samma namn – som ingår i goodiebagen när du går på föreställningen.

I ”Dansa med djävlar” delar Ann och Sanna med sig av egna erfarenheter med lika delar humor, sorg, hopp och drömmar om ett bättre liv. Kan vem som helst bli medberoende? Hur ser en beroendehjärna ut? Finns det några vinningar i att vara den som ständigt uppoffrar sig? Hur hittar vi tillbaka till den plattform som är vår egen? Hur ska man prata med barnen? Det och mycket mer behandlas den 30 och 31 maj på Maximteatern i Stockholm. Biljetter köper du här.

Vill du att Sanna Lundell och Ann Söderlund kommer till Ert event och föreläser?

> Läs mer och boka en föreläsning med Sanna Lundell och Ann Söderlund här

Boka en föreläsning med Ann Söderlund och Sanna Lundell om medberoende och beroende.