Du är fantastisk Sanna Bråding!

28 mar 2019

Den senaste veckan har Sanna Bråding besökt både en kyrka i Degerfors och Oscarsteatern i Stockholm med samtal om livets lärdomar. Två helt skilda scener och publiker. Den första öppen för allmänheten och den andra medlemmar i Unionen. Men oavsett inramning så är Sanna Bråding en talare som verkligen berör på djupet. Se bara på reaktionerna efteråt:

”Tack för att jag fick lyssna på dig ikväll! Du är en fantastisk människa och en stor inspiration. Jag blev verkligen berörd av din berättelse och din bok likaså”

”Tack för en alldeles underbar stund i kyrkan. Du är fantastisk!”

”Tack för en kväll med kloka ord och tänkvärda sanningar. Imponerad!!”

”Tusen, tusen tack för en oförglömlig kväll. Du är en stark kvinnlig förebild och sådana behövs”

”Tack! Mycket av det du sa satte sig väldigt djupt och jag kommer bära med mig det länge!”

”Lyssnade på dig ikväll och tycker att du är helt fantastisk! Tack för allt du gör, för allt du är och för allt du delar med dig av”

”Din föreläsning var kanonbra! Så intressant, givande och tänkvärt. Du är fantastisk som delar med dig och hjälper andra”

”Jag blev mycket berörd av din historia. Du är en fantastisk föreläsare och berättare”

Sanna Bråding är en färgstark radio- och tvprofil med en lång karriär bakom sig. Tre Kronor, Idol, Grammisgalan, Sommartoppen och P3 Star är några program hon synts i. År 2016 släppte Sanna Bråding sin självbiografi ”För mycket av allt” där hon berättar om ett liv av missbruk, ätstörningar och självskadebeteende bakom den perfekta fasaden. Nu delar hon sin historia i samtal på scenen – om livet, psykisk ohälsa, sårbarhet och utveckling. Om att vända skammen och skulden till verktyg att växa av. Hon anlitas av alltifrån skolor, kyrkor, vårdomsorg, fackförbund och kommuner till stora företag som tar mjuka värden på allvar.

Boka en Sanna Bråding föreläsning i samtalsform om psykisk ohälsa, ätstörningar, utmattning, missbruk och självskadebeteende – eller om hennes hjärtefrågor mat, vegan, hälsa, miljö, djur och hållbarhet på 031-780 32 35.

Läs mer och boka en Sanna Bråding föreläsning här

Boka en Sanna Bråding föreläsning om psykisk ohälsa, utmattning, självskadebeteende och hopp här!