Du är vad du äter med Annika Sjöö

17 nov 2016

Annika Sjöö är ny programledare för det populära TV-programmet Du är vad du äter som nyligen haft nypremiär på TV3. Annika Sjöö blev känd för svenska folket när hon vann Let´s Dance med världens starkaste man Magnus Samuelsson.

I Du är vad du äter träffar Annika Sjöö svenskar med rejält osunda vanor som får en unik chans att förändra sina liv med skräddarsydda kost- och träningsplaner. Det blir känslosamma möten med tuffa insikter, stenhårda krav och en stor dos kämpaglöd när deltagarna ska göra stora livsstilsförändringar. Med varm och bestämd hand guidar Annika deltagarna till ett mer hälsosamt liv utan extrema dieter eller metoder.

Träning, kost och hälsa har Annika Sjöö arbetat med under hela sitt liv och idag driver hon ett framgångsrikt företag med böcker, webbkurser, event och föreläsningar. Hon har även blivit ansiktet utåt för kosten Paleo som hon skrivit flera böcker om. Hennes kost- och hälsofilosofi som bygger på att äta ren och naturlig mat speglas tydligt i Du är vad du äter.

Vill du boka en föreläsning med Annika Sjöö på tema kost, träning, hälsa, livsstil och friskvård? Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt!

>> Läs mer och boka föreläsare Annika Sjöö här

Boka en föreläsning med Annika Sjöö programledare för Du är vad du äter.