Annika Sjöö

Dansande föreläsare och kostrådgivare

Hälsoinspiratören Annika Sjöö blev känd som den energiska vinnarskallen genom TV-programmet Let´s Dance som hon också vann år 2009. Annika inspirerar till bättre hälsa genom föreläsningar, event, blogg och böcker. Hon är utbildad idrottslärare, kostrådgivare samt gruppträningsinstruktör. Dessutom aktuell som programledare för Du är vad du äter på TV3. Boka Annika Sjöö för en föreläsning om hälsa, kost, träning och motivation - med inslag av fysisk träning om så önskas!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Kost, Träning & Motivation
  • Tanka rätt - naturlig mat för hälsa och form
  • Träning och motivation
  • Konferencier

Presentation

Annika Sjöö föreläser främst om tre olika områden, kost, hälsa och motivation. Hur du ska träna och vad ska du äta för att få det resultat som du önskar. Inte minst, hur ska du tänka och motivera dig själv för att komma dit. Annika är författare till flertalet böcker varav den senaste heter Paleo 30 dagar.

Annika Sjöö dansade in i våra hjärtan när hon i en tårdrypande final vann Let´s Dance tillsammans med Världens starkaste man Magnus Samuelsson. Hon har dansat sedan barnsben och har bland annat två Svenska Juniormästerskapsguld i 10-dans på sin meritlista. Det var Annika som fick den stora äran att lära kronprinsessan Victoria och prins Daniel deras bröllopsvals. Sedan hösten 2016 är hon även programledare för TV3 populära program ”Du är vad du äter”.

Annika brinner för allt som har med träning och hälsa att göra. Hon är utbildad idrottslärare, kostrådgivare samt gruppträningsinstruktör i flertalet olika träningsformer och har vigt sitt liv åt det som hon brinner för mest – träning och hälsa. Annika erbjuder även dansinslag till företag och organisationer. Varför inte överraska personalen med en danslektion i jive, disco eller salsa?

Man kan inte hjälpa att bli påverkad av Annikas glädje och som föreläsare är hon energisk, positiv, inspirerande och rolig. Annika Sjöö kan du även boka som moderator eller konferencier.

KOST, TRÄNING & MOTIVATION
Lyssna till en inspirerande föreläsning om kost, träning och motivation! Annika talar om vikten av motion, hur du kan träna effektivt och skapa utrymme för träning i din vardag. Samtidigt som hälsomedvetenheten ökar växer också ohälsan mer och mer.

Annika Sjöö ger dig tips på hur du kan optimera din hälsa med hjälp av kosten samt berättar om sina bästa motivationstips.

TANKA RÄTT – NATURLIG MAT FÖR HÄLSA OCH FORM
I den här föreläsningen talar Annika om vikten av att äta ”ren” och naturlig mat. Du får ta del av Annikas personliga erfarenheter om hur hon själv uppnådde bättre hälsa och blev av med sina magproblem med hjälp av kosten.

Annika Sjöö pratar också om hur kosten påverkar vår hälsa och ger dig konkreta tips på hur du kan tänka.

TRÄNING OCH MOTIVATION
I denna föreläsning pratar Annika Sjöö om varför vi ska träna, vilka positiva effekter fysisk aktivitet medför och hur vi kan effektivisera vår träning och skapa utrymme för träningen i vår vardag. Vi behöver inte alltid avsätta massor av tid till träning!

Träning och motivation är föreläsningen för dig som vill ha ny motivation och pepp till träning samt få smarta tips på hur du gör detta till en god vana.

Annika Sjöö kan du även boka som moderator och konferencier. Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt!

Karlstad Universitet
Ernst&Young
SATS
Scorett
Swedbank

Programledare Du är vad du äter på TV3
Författare till flera böcker, bla Paleo 30 dagar, Annikas Paleokök samt Mage, rumpa, lår
Vinnare av Lets Dance 2009 och 2:a 2007 och 2008.
2-faldig Svensk Juniormästare i 10-dans
Utbildad idrottslärare, dansare och kostrådgivare
Instruktör på SATS

  • Jag tyckte att Annika var väldigt underhållande att lyssna på hon har en härlig energi och många bra tankar kring träning och kost!

    • Åhörare
  • Jag tyckte att Annika var väldigt underhållande att lyssna på hon har en härlig energi och många bra tankar kring träning och kost!

    • Åhörare
Close