Emma Knyckare

Programledare med humor

Emma Knyckare är en välkänd radioprofil som varit programledare för både Morgonpasset i P3, Tankesmedjan och Musikhjälpen. Hon har ständigt en rolig kommentar på tungan och vågar sticka ut hakan. Emma kan du boka för "Flashback-prat" - specialskriven rolig humorunderhållning till ert möte eller kanske en fräck frågesport för firmafesten? Boka Emma Knyckare för humorunderhållning eller som konferencier här!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

 • Flashback-prat - specialskriven rolig humorunderhållning till ert möte
 • Fräck frågesport för firmafest! - med humorkollegan Josefin Johansson
 • Konsten att anställa en kvinna
 • Standup
 • Konferencier

Presentation

Emma Knyckare är en mycket uppskattad och flitigt anlitad radiopratare, programledare, konferencier, teaterapa, galavärd, skribent, författare och festivalarrangör. I början av 2018 gjorde Emma sin bokdebut med ”Hit med flaskan”: handbok för panikslagna mammor”. Hösten 2018 och våren 2019 turnerade sedan Emma med sin hyllade soloföreställning ”Årets Mama – En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek” som byggde på Emmas utelämnande bok.

Emma Knyckare har under flera år varit programledare för bland annat ”Morgonpasset” och ”Tankesmedjan”. År 2013 var hon programledare för ”Musikhjälpen” och samma år fick hon sitt eget radioprogram – ”Knyckare i P3”. Dessutom medverkar Emma ofta i TV. Bland annat har hon tillsammans med Felix Herngren varit programledare för TV-programmet ”Inte OK” och även medverkat  i humorprogram såsom ”Hårdvinklat”, ”Intresseklubben” och ”Tror du jag ljuger”. Emma har även lett Melodifestivalens förfest.

Emma Knyckare har ståuppat sedan 2009  och uppträder ofta på olika klubbar runt om i landet. Hon har även deltagit i standup-turnén ”Badjävlar”, varit på Europaturné och ståuppat i bl.a. Spanien, Tyskland och England och kör regelbundet standup-klubben ”Hybris” i Göteborg tillsammans med Ina Lundström.

Emma Knyckare är även en fartfylld konferencier och kan hantera de flesta målgrupperna, även om galor är en favorit. Hon går även att boka som komiker eller för Quiz med Josefin Johansson.

Fotograf: Kitty Lingmerth

Fräck frågesport för firmafest!
Vem är världens rikaste katt? Vilken sås passar bäst? Hur är arbetsvillkoren i Ullared? Det är saker du inte undrade men efter denna stund kommer älska att veta. Emma Knyckare, halländska stjärnan från podden Flashback forever och Josefin Johansson, tv-quiz-queen du sett i både På spåret och Smartare än en femteklassare ger er en omgång i fantasifulla frågor med deras karakteristiska charm samt dialekt. Det blir musik! Det blir sång! Det blir garanterat kul och förvånansvärt lärorikt! Kom, quizza och ha en rolig stund med denna oslagbara komikerduo.

Flashback-prat
Emma Knyckare från podcasten ”Flashback Forever” specialskriver rolig humorunderhållning till ert möte, konferens eller träff. Emma fördjupar sig i forumets trådar på ert valda tema och presenterar ett ca 20 min roligt och exklusivt ”Flashback-prat”.

Boka Emma Knyckare som konferencier, för standup eller en föreläsning om jämställdhet på 031-780 32 35.

TV3
Sveriges Radio
Göteborgs kulturkalas
Faktumgalan
Sunny Standup
Winnet

– Nominerad till årets kvinnliga komiker
– Eget radioprogram – Knyckare i P3
– Programledare Musikhjälpen
– Grundare Humorkollo

 • Emma Knyckare lockade fram skrattsalvor från hela publiken med sin föreläsning på temat att anställa kvinnor. Med ett gäng lustiga bilder och klockrena jämförelser lyfte hon vikten av jämställdhet och nätverkande.

  • Arrangör, Winnet
 • Superkul!

  • Yvette Gustafsson, publik
 • Emma Knyckare lockade fram skrattsalvor från hela publiken med sin föreläsning på temat att anställa kvinnor. Med ett gäng lustiga bilder och klockrena jämförelser lyfte hon vikten av jämställdhet och nätverkande.

  • Arrangör, Winnet
 • Superkul!

  • Yvette Gustafsson, publik
Close