Fina ord för Sonia Sherefay i Finland

9 nov 2017

Vi blir så glada när våra kunder hör av sig spontant och berättar om hur de upplevde föreläsaren vi bokat till deras arrangemang. Som den här kunden i Jakobstad i Finland som inte ens hade avslutat sin utbildningsdag där Sonia Sherefay höll en föreläsning om föräldraskap och integration.

”Måste bara skriva på en gång och berätta hur otroligt nöjda vi alla är över Sonias föreläsning. Detta var speciellt roligt eftersom vi haft lite otur med våra senaste föreläsare (de har inte hållit måttet helt enkelt). Sonia kunde dock ge konkreta verktyg och ett klart och tydligt budskap. Det är inte lätt att tillfredsställa pedagogerna i vår region men de var mycket nöjda med Sonias föreläsning. Vi kommer säkert att anlita henne igen!”

Sonia Sherefay är en mycket uppskattad integrationskonsult och inspirerande folkbildare. Hon är författare till fyra böcker, utbildad Folkhögskollärare och har tagit emot utmärkelser som Nelson Mandelas Integrationspris och Årets Folkbildare. Sonia Sherefay belyser integrationsfrågor både på ett allvarligt och humoristiskt sätt. Ämnen som Sonia föreläser om är föräldraskap och integration, kulturella krockar, livet i exil, barn och ungas uppväxtvillkor, förskola och skola i det mångkulturella Sverige, multikulturell omvårdnad och relationer inom islam.

Nyfiken på Sonia Sherefays föreläsningar om föräldraskap och integration? Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt!

Läs mer och boka en föreläsning med Sonia Sherefay här

Fina ord efter Sonia Sherefays föreläsning i Finland om föräldraskap och integration.