Frida Boisen

Programledare och framtidsstrateg

I en tid av AI, där digitaliseringen och transformationen av existerade affärsmodeller går fortare än någonsin, hur får du med dig dina medarbetare och din organisation på förändringarna som ni behöver göra? Frida Boisen, expert på framtid och digital utveckling, känd som modig programledare i Trolljägarna och Lyxfällan och en av Sveriges mest lästa krönikörer i Aftonbladet, bjuder på energifulla föreläsningar med nycklar till att lyckas med förändring, det nya arbetslivet och digital succé!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

 • Lyckas med det nya arbetslivet
 • Changeonomics - konsten att våga, vägen till förändring
 • Digital succé - så lyckas du med sociala medier
 • Våga våga - så vänder du utmanande förändring till framgång
 • Talk to the Heart - så lyckas du i din kommunikation med kunden
 • Berätta aldrig det här - gripande och hoppfullt om psykisk ohälsa (passar sjukvård, kommuner, skolor etc)
 • Näthat, näthot & övergrepp - följ med trolljägaren in i nätets mörker
 • Moderator & Konferencier

Presentation

Frida Boisen är känd som modig programledare på TV3 för ”Lyxfällan” och ”Trolljägarna”. Hon är en av landets mest efterfrågade talare och konferencier och är ständigt aktuell med sina uppmärksammade krönikor, böcker och som ledande digital expert. Frida Boisen brinner för berättande som berör – oavsett om det är på scen, i tv, i bok eller krönikor. Hon älskar att inspirera inom ämnen som digitalisering, sociala medier, jämställdhet och hållbar förändring.

År 2017 utsågs Frida till Årets Branschpersonlighet på Sthlm Media Week, till Årets digitala ledare, en av Sveriges topp tre digitala superprofiler och till årets kvinnliga digitala influencer. Frida Boisen är också världsmästare på sociala medier och tilldelades första pris för Best use of social media på tidningsvärldens Oscarsgala, INMA Awards i San Francisco.

Frida Boisen har varit chefredaktör för GT/Expressen, ToppHälsa, Plaza Kvinna, Allt om Resor, vice VD och digital chef på Bonnier Magazines & Brands och digital strateg på Dagens industri, sociala medier-expert på SVT och krönikör på Expressen. Hon är författare till böckerna ”Digital Succé” och ”Digital Passion” och Tidningen Fokus har utnämnt henne till en av Sveriges mäktigaste personer.

Frida Boisen är en kunnig, entusiasmerande och underhållande föreläsare som fokuserar på möjligheter, framtid och resultat. Ni får en mängd exempel på framgångsrika strategier och konkreta tips på hur Ni kan bygga ert varumärke och affär med hjälp av de nya medierna.

Frida Boisen är också en mycket omtyckt moderator som passar de flesta sammanhang. Med Frida får ni både gala och djup, likväl för offentlig som privat sektor – exempel på kunder är Microsoft, Svenska Fotbollsförbundet, Karolinska, Friends, Mathem, Veterinärkongressen. Frida har också tagit emot TV-priset Kristallen 2020, för årets fakta- och samhällsprogram, när hon var programledare för Lyxfällan.

Boka Frida Boisen som moderator eller föreläsare när ni vill ha en talare med stort engagemang som inte lämnar någon i rummet oberörd.

Fotograf: Anna-Lena Ahlström

LYCKAS MED DET NYA ARBETSLIVET!
I en tid som är allt mer föränderlig och oförutsägbar ökar kraven på att vi ständigt hittar nya sätt att driva förändring. Hur får du en modig organisation som vågar ta steget?

Hur skapar du en positiv kultur med ett nytt ledarskap, som boostar det hållbara ledarskapet, tillit, arbetsglädje och mod? Det är dags att hitta nycklarna till din organisations nya DNA – det nya arbetslivet!

DU FÅR MED DIG:

Nycklarna till det nya arbetslivet! Så lyckas du med loket till framgångståget: morgondagens lärande, organisation och kultur.
Fast forward – så skrotar du en ineffektiva möten för gott!
Så hittar du ORK – nycklarna till glädje och välmående i ert nya arbetsliv!
Hur du som ansvarig för förändringen kan värna om att hitta ett nytt hållbart sätt att jobba tillsammans. Med nya sätt att kommunicera och samarbeta, så att alla utvecklas, mår bra och når nya framgångar.
Missa inte att du också kan boka Frida att leda din ledningsgrupp under en eller flera workshopdagar för att verkligen få ert företag att få en superstart på er kulturresa.

UPPKOPPLAD ELLER AVKOPPLAD? VÅGA VÅGA – SÅ FÅR DU SEMESTERN DU VILL HA!
Hägrar semesterdrömmen eller sliter du ditt hår just nu för att över huvud taget kunna ta ledigt? I en osäker tid har behovet att få slappna av på sommarledigheten aldrig varit större. Ändå känner var femte svensk stress inför semestern. Trots att forskning pekar på att vi behöver avslappning och återhämtning för att orka, fastnar för många av oss i jobbmail istället för att njuta av stranden.

DU FÅR MED DIG:

Nycklarna till en avkopplande semester.
Hur du kan motarbeta och förebygga långvarig stress på din arbetsplats.
Ögonöppnande tips och övningar på hur du kan släppa mobil och måsten och istället våga våga ta kontrollen över semestern du vill ha!

Missa inte en inspirerande föreläsning som ger dig nycklarna till hur du får din bästa sommar någonsin –för det är du värd!

VÅGA VÅGA – Så lyckas du med framgångsrik förändring

”Bra idé! Det ska vi titta på!

Det vore kul men…”

Du vet att du borde, prova nytt, våga nytt. Ändå tvekar vi och landar allt för ofta i långsamhetens trygga träsk. Frida bjuder på sina bästa tips ur nya boken VÅGA VÅGA. För att inspirera dig till hur DU kan bli så mycket mer framgångsrik i att gå från idé till verklighet.

DU FÅR MED DIG:

Konkreta och effektiva tips för att göra idéer till verklighet.
Hur hittar vi en hållbar väg som fungerar – så att förändringen du vill ha verkligen blir av.
Hur ni skapar en effektiv modell för att våga leda både sig själv och andra.
Fridas egna tips om hur just du ska överkomma dina rädslor och våga lite mer!
Missa inte den här underhållande, energirika, berörande och insiktsfulla föreläsningen med nya insikter och exempel från ledande forskning inom framgångsrik förändringsledning.

 

DIGITAL SUCCÉ – SÅ LYCKAS DU MED SOCIALA MEDIER

Hur lyckas man med sociala medier? Världsmästaren i sociala medier talar om hur DU når ut till miljoner och når igenom bruset. I en berörande, underhållande, energirik och superinspirerande föreläsning får du massor av effektiva tips du kan implementera direkt, som verkligen kan lyfta DIN sociala medier-strategi och boosta din business och ditt varumärke direkt.

DU FÅR MED DIG:

Få koll på de virala nycklarna som verkligen fungerar
Lär dig om dark social – som står för 84 % av delningsekonomin på sociala medier
Lär dig om intertelling, video och stories
Så väljer du sociala medier-kanal och så för du upp följarantalet
Så fungerar social selling och här är tipsen du behöver för att boosta din business
Exempel på hur just NI kan lyckas med ER sociala medier-strategi
Hur hanterar du hot och hat i sociala medier – och hur mår du bra med sociala medier istället?
Missa inte Frida Boisens, superinspirerande, UPPDATERADE föreläsning som gjort succé världen över.

CHANGEONOMICS – KONSTEN ATT VÅGA, VÄGEN TILL FRAMGÅNG!
I en tid av AI, där digitaliseringen och transformationen av existerade affärsmodeller går fortare än någonsin, hur får du med dig dina medarbetare och din organisation på förändringarna som ni behöver göra?

Hur pluggar du in transformatorn som gör era högre syften och mål tydliga för alla i organisationen? Hur gör du för att nå ut med intertelling, morgondagens storytelling, som går från att inspirera till att engagera? Och hur börjar ni mäta era Happynomics i er organisation? För tillit och lycka ÄR centralt för att våga.

DU FÅR MED DIG:

·       De vanligaste fallgroparna och de 5 nycklarna till framgång för att lyckas med Changeonomics.

·       Hur man tydliggör mål och når fram till alla i organisationen.

·       Strategier och tips för att bygga det vinnande teamet.

·       Hur du lyckas överträffa förväntningar!

·       Hur lyckas du överträffa förväntningar?

går från att inspirera till att engagera?

Missa inte en energifylld, berörande föreläsning som garanterat ger er en ny kickstart till framgångsrik förändring.

 

BERÄTTA ALDRIG DET HÄR
Frida berättar sin historia om hur hennes mamma tar sitt liv och i sitt avskedsbrev skriver till Frida: ”Nu fick du som du ville”. Frida tar oss igenom en stark, personlig resa, genom skam och skuld, men ger oss också hopp.

Idag vågar vi fortfarande inte prata om självmord. Fler än 150 000 människor går idag, i Sverige, med självmordstankar. Okunskapen och tystnaden är stor. På arbetsplatser, i skolor och i familjer. Och vi behöver kunskap för att kunna agera.

DU FÅR MED DIG:

·       Livsviktiga redskap på hur du med ord och handlingar kan rädda liv.

·       En blandning av såväl forskning som egna erfarenheter för att

·       Hur du på ett tidigare stadie kan bli bättre på att inkludera och se varandra.

·       Hur vi tillsammans kan förändra ochs toppa tystnaden

·       I föreläsningen berättar Frida hur vi alla kan bli bättre på att se våra medmänniskor, våga fråga, våga rädda liv.

Det är bråttom att lära mer om detta livsviktiga ämne, som tystats allt för länge.
För var sjätte timme tar en människa i Sverige ditt liv. Låt oss förändra tillsammans!
Du kan rädda liv!

NÄTHAT, NÄTHOT & ÖVERGREPP – FÖLJ MED TROLLJÄGAREN IN I NÄTETS MÖRKER
Idag lägger svensken minst tre timmar på sociala medier varje dag. Det har blivit vårt andra hem, en parallell värld, och våra barns nya ungdomsgård. Sociala medier har gett oss alla en ny möjlighet att nå ut, men tyvärr tar hatare och brottslingar chansen att begå brott på nätet. För här är risken att lagens arm når dig, minimal. 96 procent av hot och hat som anmäls på nätet läggs ner, av polis eller åklagare, innan fallet prövas i rättegång. Trots att bevisen ofta är många.

DU FÅR MED DIG:

·       Frida berättar om nätpedofiler, trollfabriker och nättroll som systematiskt hotar, hatar och trakasserar människor – oftast utan någon som helst påföljd.

·       Vad som gäller. Vad säger lagen? Vad säger verkligheten? Vad gör polisen, skolan, rättsväsendet, föräldrar?

·       Hur vi tillsammans kan förebygga och stoppa hat och hot på nätet!

Dags för en realitycheck: Följ med trolljägaren in i nätets mörkaste värld.

Boka en spännande föreläsning med Frida Boisen på 031-780 32 35.

Adlibris
SVT
DI Gasell
Tidningen Chef
DJD15 Warsawa
HR Summit
Tidsskriftsdagen
Journalisthögskolan
Webbdagarna

Författare till böckerna #digitalpassion och #digitalsuccé
Mottagit TV-priset Kristallen
Sociala medier strateg Dagens Industri
Programledare Lyxfällan
Årets Branschpersonlighet på Sthlm Media Week
Årets Digitala Ledare
En av Sveriges 150 Superkommunikatörer
Best use of Social Media (INMA Awards)
Årets Nätverkare (BNI)
En av Sveriges främsta makthavare (Fokus)
Krönikör Expressen
Chefredaktör GT, Allt om Resor, ToppHälsa, Plaza Kvinna

 • Frida skapar en sådan energi i rummet att ingen går därifrån oberörd. Har fått möjlighet att lyssna till Frida både som föreläsare och moderator och hon får med såväl publik som talare på scen att slappna av och delta på ett unikt sätt. Alltid engagerad och positiv vilket gör det roligt att vända sig till henne för ett event.

  • Johanna Björnsund, Consid
 • En enastående föreläsning! Verkligen fantastiskt! Det var 10 av 10 på inlevelse och 10 av 10 på budskapet i presentationen.

  • Toby Moore, The Telegraph, England
 • Frida Boisen på scen är stark som en orkan, sveper in med full med passion och har ett mycket klokt budskap.

  • Paulo Mira, VD för PHD Mobil, USA
 • Mycket engagerande! Frida har publiken i sin hand från första stund och lyckas med att vara proffsig, rolig och samtidigt personlig på ett fantastiskt vis.
  Fridas framträdande motsvarade publikens förväntningar och responsen efteråt har varit överväldigande bra!

  • Marianne Nilsson, Region Värmland
 • Frida skapar en sådan energi i rummet att ingen går därifrån oberörd. Har fått möjlighet att lyssna till Frida både som föreläsare och moderator och hon får med såväl publik som talare på scen att slappna av och delta på ett unikt sätt. Alltid engagerad och positiv vilket gör det roligt att vända sig till henne för ett event.

  • Johanna Björnsund, Consid
 • En enastående föreläsning! Verkligen fantastiskt! Det var 10 av 10 på inlevelse och 10 av 10 på budskapet i presentationen.

  • Toby Moore, The Telegraph, England
 • Frida Boisen på scen är stark som en orkan, sveper in med full med passion och har ett mycket klokt budskap.

  • Paulo Mira, VD för PHD Mobil, USA
 • Mycket engagerande! Frida har publiken i sin hand från första stund och lyckas med att vara proffsig, rolig och samtidigt personlig på ett fantastiskt vis.
  Fridas framträdande motsvarade publikens förväntningar och responsen efteråt har varit överväldigande bra!

  • Marianne Nilsson, Region Värmland
Close