Gisela Zeime

Komiker

Gisela Zeimes stil är det lite trasiga och bittra och kännetecknas av att hon kan skruva till det mest vardagliga händelser till skämt med stor igenkänningsfaktor. Hennes utpräglade iakttagelseförmåga gör att hon når ut med sin humor till en bred publik. Aktuell med sin nya föreställning ”Inte alla, men…" - en liten roast av män i allmänhet och av Gisela själv i synnerhet. Boka standup med komiker Gisela Zeime här!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Törnrosasyndromet – en standup om att efter 28 års äktenskap komma ut som singel
  • Inte alla, men… - en roast av män i allmänhet, men av mig själv i synnerhet
  • Standup

Presentation

Gisela Zeimes stil är det lite trasiga och bittra och kännetecknas av att hon kan skruva till det mest vardagliga händelser till skämt med stor igenkänningsfaktor. Hennes utpräglade iakttagelseförmåga gör att hon når ut med sin humor till en bred publik.

Under de senaste fem åren Gisela Zeime stått på de flesta klubbar i Stockholm, däribland Norra Brunn och Raw. Men hon har också synts ute i landet, på bland annat Gasta och Mack.

”Törnrosasyndromet”, var Giselas första egna standupföreställning, som kunde ses under 2018-19, bland annat på Lund Comedy Festival. Till våren har Gisela premiär för sin nya förställning: ” Inte alla, men…”- en liten roast av män i allmänhet och av Gisela själv i synnerhet. En standup där hon skojar om den samtida mannen, men där även dagens kvinnor (och inte minst hon själv) får sig en släng av sleven.

Boka standup med Gisela Zeime – lite trasigt, lite bittert, men framför allt väldigt roligt!

Fotograf: Ulrika Campbell

Längd: ca 30-50 min
Språk: svenska

Norra Brunn
RAW
SvT