Gratis lunchföreläsning med Angela Ahola i rymden!

10 jan 2018

Arbetar du med att arrangera eller boka event? Välkommen på en underhållande lunchföreläsning med Angela Ahola på Citykonferensen i Stockholm!

När: Måndag den 29 januari kl 12
Var: Citykonferensen / Ingenjörshuset, Malmskillnadsgatan 46, Stockholm
Hur: Anmäl dig här. Sista anmälningsdag är den 18 januari

Citykonferensen tillsammans med talarbyrån Kvinnligatalare.se bjuder in dig och dina kollegor till en kostnadsfri lunch med psykologidoktor Angela Ahola. Efter lunchen blir det kaffemingel och det finns möjlighet för visning lokalerna. Alla som deltar får ett presentkort som ger 15% rabatt på lokalhyra vid nästa bokning hos Citykonferensen samt 15% rabatt vid bokning av föreläsare Angela Ahola hos Kvinnligatalare.se.

Kvinnligatalare.se har Sveriges största nätverk av kvinnliga föreläsare, moderatorer och underhållare. Här hittar du både kända namn och nya talanger inom alla ämnen. En av deras mest bokade talare är Angela Ahola som snabbt gjort sig ett namn i branschen.

Välkommen på lunchföreläsning med Angela Ahola hos Citykonferensen i Stockholm den 29 januari.

Angela Ahola är doktor i psykologi och författare till den bästsäljande boken Konsten att göra intryck. Hon anlitas ofta som expert av TV och tidningar. Under lunchen talar Angela Ahola på temat Skulle du köpa dig själv? där hon sammanflätar fascinerande forskning, trender och beteenden i en rolig föreläsning om hur vi kan skapa rätt förutsättningar för en god relation. Vad avgör om andra kommer att gilla dig, lita på dig eller köpa av dig? Varför väljer vi ett varumärke och inte ett annat? Hur kan en organisation skapa förtroende och engagemang? En inspirerande föreläsning med många aha:s för alla som träffar kunder, medarbetare eller vill få ett trevligare klimat på arbetsplatsen!

Ur innehållet:
– Hur får du andra att gilla dig på 1 minut?
– De tre viktigaste egenskaperna andra läser av hos dig
– Bästa digitala intrycket
– Såhär väcker du andras intresse
– Olika personer – olika bemötande
– Går det att rädda ett dåligt intryck

”Angela Ahola spoke on our customer event for an audience of high level HR-professionals. Angela held an entertaining speech, engaging and interesting. She got excellent feedback in our survey afterwards. Angela was very easy to work with and I recommend her as a speaker.”
– Helene Belin, Head of Communication, MANPOWER GROUP SWEDEN

Anmäl dig här. Sista anmälningsdag är torsdag den 18/1. Utebliven närvaro av anmäld deltagare debiteras med 250 kr.

Tillsammans med Citykonferensen i Stockholm bjuder vi på lunchföreläsning med Angela Ahola.

Citykonferensen Ingenjörshuset är en konferensanläggning i centrala Stockholm med tre våningsplan med 14 olika lokaler, inklusive restaurang och bar. Här anordnas konferenser, banketter, middagar, frukostmöten och föreläsningar för 2 till 200 personer. Läs mer om Citykonferensen här.

Om ni har några frågor, tveka in att höra av er till caisa.nyman@citykonferensen.se

Välkommen!