Grattis Årets Talare 2018!

7 feb 2019

Hurra för Alexandra Pascalidou, Susanne Pettersson och Linnéa Claeson med flera som välförtjänt får bära titeln Årets Talare 2018. Tack till vår branschkollega Talarforum som uppmärksammar talarstjärnor som dessa på sin Talargala. Och stort grattis till alla vinnarna!

Så här löd motiveringen till Årets Talare 2018:

Susanne Pettersson – Årets Talare Kvinna
En gedigen teoretisk kunskap kombinerad med genuin glädje och närvaro gör att Susanne Pettersson på ett unikt sätt når fram till både hjärtat och hjärnan hos lyssnarna. Hennes pedagogik och berättarförmåga gör att vi tar till oss de nycklar som får team och individer att prestera långt över vad de trodde var möjligt. Susanne ger oss kraft och energi och får oss att dra åt samma håll och har under lång tid framgångsrikt bidragit till andra människors framgångar, både inom näringslivet och idrotten.
Läs mer och boka Susanne Pettersson här

Alexandra Pascalidou – Årets Talare Moderator
Passionerad. Modig. Påläst. De uppskattande orden kommer från nöjda kunder som beskriver Alexandra Pascalidou. Hennes enorma driv har gett henne en imponerande karriär, där omväxlingen är stor och uppdragen varierade. Därmed har hon en stor kunskap som hon skickligt använder sig av i sin roll som moderator. Det får hennes intervjuobjekt att känna sig trygga. Alexandras förmåga att sprida glädje och entusiasm även i svåra sammanhang får publiken att känna sig inkluderad och vila tryggt i hennes händer. Hon har blivit prisad för sitt brinnande samhällsengagemang såväl nationellt som internationellt. Nu uppmärksammas hon även välförtjänt för skickligt modererande.
Läs mer och boka Alexandra Pascalidou här

Linnéa Claeson – Årets Talare Hederspris
Linnea Claeson synliggör och ifrågasätter förlegade patriarkala strukturer. Hon flyttar gränser genom att utbilda, sprida kunskap och bidra till att diskussionen inte tystnar. Hon är inte bara en stark förebild, opinionsbildare och inspiratör utan även en fantastisk föreläsare med en modern framtoning. För att citera henne: ”Vi har bara ett liv och det är vår enda möjlighet att göra världen till en lite bättre plats. Då gäller det att vi börjar med oss själva, att vi står upp för det vi tror på och visar våra medmänniskor kärlek och respekt”. Linnea har civilkurage och trots hot och hat fortsätter hon att kämpa för en jämställd värld. Hon gör ett viktigt arbete och delar Talarforums värderingar om allas lika värde.
Boka Linnéa Claeson här

Vill du boka Årets Talare 2018 eller en annan prisad föreläsare, moderator eller komiker? Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt!

Boka Årets Talare 2018 Alexandra Pascalidou, Susanne Pettersson och Linnéa Claeson här!