Grattis Christina Rickardsson – Årets Talare 2017!

7 feb 2018

En unik föreläsare med en unik historia! Christina Rickardsson har haft ett fantastiskt år på talarscener i både Sverige och utomlands. Nu belönas hon med branschens största pris. Stort grattis till Christina Rickardsson som utsetts till Årets Talare – Genombrott av vår branschkollega Talarforum!

Efter att ha levt sina första år i en grotta och på gatan i São Paulo landade 8-åriga Christina Rickardsson i det norrländska samhället Vindeln. I sina föreläsningar och i den hyllade boken Sluta aldrig gå berättar Christina om att överleva. Om hur vitt skilda världar har format henne och kampen för att få ihop sina två jag. Trots en mörk historia som berör på djupet så är Christina Rickardssons föreläsningar också fyllda av skratt, hopp och stark framåtanda. Man får perspektiv, känner tacksamhet och får bränsle åt sin egen strävan. Hennes föredrag stärker även företag och myndigheter som arbetar med multikulturella kontexter.

Christina Rickardsson är trygg på scenen och har ett viktigt budskap som ger lyssnarna perspektiv och ökad förståelse för olikheter. Genom sin skickliga presentation och varma utstrålning har hon förmågan att få åhörarna att följa med på en resa och lämna rummet de befinner sig i. Hennes föreläsning är unik och hon kan verkligen inspirera, beröra och nå fram till åhörarna.

Boka en inspirerande föreläsning med Christina Rickardsson Årets Talare Genombrott, på teman kring drömmar, identitet, kulturkrockar, mångfald och inkludering på 031-780 32 35.

Läs mer och boka Christina Rickardsson Årets Talare Genombrott här

Boka föreläsare Christina Rickardsson Årets Talare Genombrott 2017!

Christina Rickardsson utsågs till Årets Talare Genombrott av Talarforum.