Helt outstanding Annika R Malmberg!

7 nov 2018

Hon är en föreläsare du minns! Färgstark talare och en av Sveriges absolut mest bokade föreläsare under många år. Ta en titt på ett urval av referenser för Annika R Malmberg så förstår du varför:

– En strålande one-woman-show som var både underhållande, tänkvärd och inspirerande. Jag har varit på en hel del föreläsningar men ingen som denna!
– Annika R Malmberg var helt fantastisk, nog bästa föredraget jag någonsin har varit på. Så mycket igenkänning och en sådan karismatisk föreläsare
– Fantastiskt och fantastiskt! Skrattade mig helt slut
– Superbra! Bästa föreläsaren hos er av alla (typ 25) som jag lyssnat på
– Annikas föreläsning var helt outstanding. Hon tryckte på precis allt det som kan kunde känna igen. Där tar jag med mig mycket lärdom om personlighetstyper men framför allt om mig själv i min yrkesroll. Mycket lärorikt.
– Jag var som förtrollad från början till slut…fullständigt lysande
– Wow! Det bästa jag har hört i den här kategorin!
– Annika R Malmberg fick 4.8 på sitt föredrag, det var verkligen bra, ett av de bästa betyg vi haft på en föreläsning genom åren!

Annika R Malmberg bjuder på träffsäkra och roliga tolkningar av hur olika vi människor kan se på livet och vilka konsekvenser det kan få när vi ska försöka komma överens med varandra. Både på jobbet och hemma. Annikas föreläsningar är förankrade i den pedagogiska modell med fyra färger (Eldröd, Havsblå, Solgul och Skogsgrön) som ofta används för att beskriva hur olika vi människor agerar och kommunicerar. Författare till fyra böcker varav den senaste heter Make it Work. Rappt, roligt och minnesvärt från en färgstark talare!

Boka en föreläsning med Annika R Malmberg på teman kring team, försäljning, ledarskap och personlig utveckling på 031-780 32 35.

Läs mer och boka en föreläsning med Annika R Malmberg här

Annika R Malmberg är en minnesvärd och färgstark talare med fantastiska referenser!