Högsta betyg för Zinat Pirzadeh

2 mar 2017

”Helt suverän bokning som vi var mer än nöjda med! Blandade skratt med allvar som fick flera att både gråta och skratta hejdlöst! Dessutom kopplade hon på ett mycket bra sätt till konferensens tema, vilket inte alltid är så lätt! Kan varmt rekommenderas! Hälsa och tacka så mycket!”

Fina ord och högsta betyg för Zinat Pirzadeh när hon föreläste för Karlstads universitet. De önskade en underhållande inspirationsföreläsning kring mångfald och inkludering, gärna med koppling till idrott. Så kul att kunna överträffa kundens förväntningar!

Zinat Pirzadeh är en färgstark komiker, skådespelerska och föreläsare. Hon är utsedd till Årets kvinnliga komiker och har tagit emot Stockholms FN-förening diplom för försvar av mänskliga rättigheter. Hennes stand up är upplyftande fri från påhopp på publiken och skämt ”under bältet”. Hon brinner för mänskliga rättigheter och är engagerad i att stoppa barn- och tvångsäktenskap. Zinat är mångsidig artist med stort hjärta. Du kan boka Zinat Pirzadeh för en föreläsning, som konferencier eller för traditionell standup.

Slå oss en signal på 031- 780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka Zinat Pirzadeh till Ert arrangemang!

Läs mer och boka Zinat Pirzadeh här

Komikern Zinat Pirzadeh kan du boka för standup, konferencier eller föreläsning om mångfald, hedersvåld och integration.

Från Iran till svenska Glommeträsk. Komikern Zinat Pirzadeh kan du boka för standup eller föreläsning om integration, mångfald, hederskultur och jämställdhet.