Karin Hägglund har förmågan att trollbinda publiken

12 aug 2018

En föreläsare med en unik historia, unikt tema och ett unikt uttryck! Karin Hägglunds föreläsningar ger alltid höga betyg och insikter utöver det vanliga – vilket märks i kundernas referenser.

Efter vårt senaste uppdrag fick Karin Hägglund den här fina återkopplingen av kunden:

”Karins föreläsning berör verkligen. Hon har förmågan att trollbinda publiken genom ett fint sätt att berätta och blandar allvar med humor mycket bra. Föreläsningen är både känslosam och innehåller saker du kan lära dig och ta med dig och utvecklas av i livet. Jag lämnade föreläsningen med en tår i ögat, lite mer eftertänksam, lite klokare och snällare mot mig själv.” Håkan Carlsson, landslagschef och förbundskapten, Svenska Orienteringsförbundet

Fler kundcitat hittar du längs ner på sidan här.

Karin Hägglund är en av Sveriges mest meriterade utövare av karate. Med fem svenska guld och tre nordiska mästerskapsguld vet hon vad som krävs för att nå den absoluta toppen. Men i en sport som kräver extremt mentalt fokus, fysisk styrka och en ständig strävan efter perfektion pendlar känslorna. Från hopp och eufori till ångest och förtvivlan. Med erfarenheter som elitidrottare och landslagscoach i karate är Karin Hägglund van att hantera och dra fördel av alla de känslor som dyker upp i perioder av hård träning, tuffa tävlingar och i de avgörande ögonblicken i livet. I en värld då vi hela tiden förväntas prestera, trots en allt tuffare konkurrens, behöver vi verktyg för att kunna ta hand om våra upplevelser, såväl positiva som negativa.

Genom att ha modet att möta alla våra känslor kan vi leva fullt ut och gå starkare och tryggare genom livets olika skeenden, säger Karin – samtidigt som forskning visar att vi inte kan selektivt kväva smärtsamma känslor utan att samtidigt kväva vår förmåga att känna positiva känslor fullt ut.

En föreläsning ger dig verktyg för hur du kan möta dina känslor och ha modet att vända motgång till framgång. Bland annat berättar Karin Hägglund om hur hon med hjälp av sin erfarenhet av hälsofrämjande arbete, karate på elitnivå och idrottspsykologi navigerade i livet efter att hennes man gått bort i cancer. Karin fängslar och berör med sin klokhet, energi och genuina berättelser där några av huvudnycklarna är:

– kraften i självreflektion och att äga hela sin livshistoria
– värdet av att ta aktiva beslut
– vikten av att utveckla self-compassion för att öka motivationen
– …och en dos humor!

Boka en inspirerande föreläsning med Karin Hägglund på teman kring personlig utveckling, motivation, prestation eller träning på 031-780 32 35.

Läs mer och boka en föreläsning med Karin Hägglund här

Föreläsare Karin Hägglund trollbinder publiken säger senaste kunden!