Livskoden enligt hjärnan – ny succébok med Lena Skogholm

8 sep 2021

Boken Livskoden enligt hjärnan är Lena Skogholms uppföljare till succéboken Bemötandekoden som har sålt i 55 000 exemplar och låg på Bokus topplista i hela 21 månader i rad. Få författare får uppleva en sådan framgång i sitt liv men Lena Skogholm har snart fått uppleva två. Första upplagan av Livskoden enligt hjärnan sålde slut på mindre än en vecka och på den digitala bokreleasen deltog 2000 gäster.

Vårt moderna samhälle sliter tydligt på hjärnan på ett sätt som aldrig förr har skett. Hjärnan är den kroppsdel som löper störst risk att utsättas för förslitningsskador. Trots det fokuserar vi ofta mer på ergonomi för axlar, rygg och nackar.

Men nu är det dags att bygga en stark hjärna! Livskoden enligt hjärnan är en pedagogisk och vetenskapligt underbyggd handbok fylld med övningar om hur du bygger hjärnmuskler och får en airbag mot stress, för ett starkare, roligare och mer hälsosamt liv. Följ med på en spännande resa i hjärnans landskap och få massor med konkreta verktyg för hur du kan bygga den stark.

För mycket stress leder till förslitningsskador på hjärnan som ger psykisk ohälsa. En stark hjärna ger istället psykisk hälsa. Nu är det dags att ge hjärnan vad den behöver.

Lena Skogholm har som beteendevetare och pedagog specialiserat sig på hur vi kan ha praktisk nytta av hjärnforskning i vardagen. Som föreläsare är hon flitigt anlitad och har med sina gedigna kunskaper och smittande energi inspirerat tiotusentals människor. Hennes första bok Bemötandekoden – Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre liv kom ut 2016. Lena Skogholm är en av Sveriges mest populära föreläsare och 2021 är hon även nominerad till Stora Talarpriset. Boka en föreläsning med Lena Skogholm om Livskoden enligt hjärnan!

Slå oss en signal på 031-780 32 35 så berättar vi mer om Lena Skogholm författare till Livskoden enligt hjärnan.

Läs mer och boka en föreläsning med Lena Skogholm här

Livskoden enligt hjärnan - boka en föreläsning med Lena Skogholm här!