Lotta Lundgren

Historieätare och konferencier

Lotta Lundgren har under de senaste åren blivit en mycket omtyckt TV-profil då hon tillsammans med Erik Haag gjort stor succé med programmen Landet Brunsås och Historieätarna. Hon är en väldigt duktig moderator och föreläsare och står idag överst på listan när medierna vill ha ett uttalande inom området mat. Lotta har även tagit emot priset Årets Svenska Måltidslitteratur för sin bok Tio lektioner i matlagning. Boka Lotta Lundgren här!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Världens bästa arbetskamrat
  • Mat genom tiden
  • Konferencier och moderator

Presentation

Lotta Lundgren har bakgrund från reklambranschen och var under många år en av Sveriges mest prisbelönta och välrenommerade copywriters och marknadsförare. Sedan 2008 arbetar hon som konsult med ”mat, idéer, text och underhållning” , och varvar konsultuppdrag och föreläsningar med redaktionella projekt för tv, press och bokförlag.

Lotta Lundgren har tagit emot en Kristallen för den uppmärksammade serien Historieätarna. En infotainmentserie där Lotta och hennes kollega Erik Haag använder sina kroppar som journalistiskt verktyg för att ta reda på hur det smakade, luktade och såg ut i olika tidsepoker i Sverige.

Just mat, mattradition och historia är Lotta Lundgrens expertis. Hon har förutom Historieätarna varit programledare för Landet Brunsås och författare till flera prisade böcker bla Tio lektioner i matlagning (2013). Lotta Lundgren har även medverkat SVT-programmen På jakt med Lotta och Leif, Julkalendern Tusen år till julafton samt det aktuella Bye Bye Sverige – om den svenskamerikanska emigrationen.

Lotta Lundgren är en väldigt duktig föreläsare. Samtidigt som hon underhåller finns det alltid mycket fakta bakom hennes ord. Hennes långa erfarenhet av marknadsföring och tv gör henne också till en moderator med fingertoppskänsla.

Boka Lotta Lundgren som konferencier eller för en föreläsning om mat, matkultur eller medarbetarskap.

Foto: Pelle Bergström

I samarbete med Promotor Media

Världens bästa arbetskamrat – 60 minuter om konsten att trivas på jobbet och prestera på sin yttersta förmåga; hur man rent konkret bär sig åt för att får ut mer av sin tid, sina förmågor och relationer genom att växa av kritik, svetsas samman av konflikter, hantera brus, bli mer produktiv, hitta sin drivkraft och dess rätta element.

– Julvärd i SVT
– Sommarpratare i P1
– Kristallenvinnare för Historieätarna
– Showen och podden Alla kan äta julbord
– Årets svenska måltidslitteratur för Tio lektioner i matlagning