Maria Zeniou

Luftakrobat och Strongwoman

Som multiartist är Maria Zeniou en av Sveriges mest bokade akrobater och underhållare. Hon har två decenniers erfarenhet som luftakrobat och fakir. Hennes uppträdanden passar både hos Joe Labero och för företagsevenemang som vill krydda sitt budskap lite extra. Kombinera gärna med styltor under minglet eller en StrongWoman-akt. Boka underhållare Maria Zeniou här!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Akrobatshow
  • Styltor
  • Strongwoman
  • Eldshow

Presentation

Maria Zeniou jobbar som luftakrobat, fakir och underhållare. Med sina många discipliner är hon en av Sveriges mest bokade akrobater. Maria är från början utbildad på Cirkusgymnasiet i Gävle och Ryska stadscirkusens cirkusskola i Moskva men fortsätter kontinuerligt att utbilda och förnya sig inom sina olika discipliner.

Under åren har Maria jobbat med allt från stora nylanseringar för bla. Volvo Lastvagnar och Jaguar till teater med Rolf Lassgård. Hon har även gjort flera tv-framträdanden i olika sammanhang och medverkat som artist i Joe Laberos framgångsrika show ”Invited to Labero”.

Maria Zenious uppträdande lyfter evenemang med glädje och styrka. Hennes show är både medryckande och uppväckande. På sin repertoar har hon flera färdiga akter i dom flesta luftdiscipliner och hon arbetar både solo och tillsammans med andra. Varför inte luftakrobatiken med sång? Eller styltor under minglet? Eller en StrongWoman som böjer spik, rullar stekpannor och utmanar folk i publiken?

Boka underhållare Maria Zeniou för en wow-faktor på ert arrangemang!

Joe Labero
Volvo lastvagnar
Svenska mässan
Quality hotel
Göteborgs Stadsteater
Kinnarps