Milla Floryd

Eldsprutande akrobat

Milla är professionell cirkusartist och underhållare som arbetar med eldmanipulation och akrobatik i par eller i luften. Fascinerande, nervkittlande och underhållande är en beskrivning som passar alla hennes uppträdanden. Boka Milla Floryd här.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Eldshow
  • Akrobatshow

Presentation

För tre år sedan så slutade Milla sitt jobb som personal och schema-ansvarig på ett restaurangcasinobolag för att handlöst kasta sig in i en för henne nästan helt okänd värld som cirkusartist. Men med en bakgrund som kampsportare och självförsvarsinstruktör.

Idag har Milla flera hundra omtyckta framträdanden bakom sig som underhållare och nöjda kunder som tex. Skanska och Toyota. Att stå på scen och skapa den magi som fångar och trollbinder en publik är något Milla älskar. Men även vägen dit, skapandeprocessen av nya shower och akter, och själva träningen, är något av det bästa hon vet.

Milla arbetar med eldmanipulation och akrobatik i par eller i luften. Luftakrobatik är en stark uppvisning av mod och vighet – parakrobatik en fascinerande kombination av smidighet, styrka och balans. Eld är alltid nervkittlande och spännande – och en mänsklig drake lämnar ingen oberörd. Milla kan även skräddarsy en akt för att passa just Ert event.

Halmstad äventyrsland
Burn Energidryck
Göteborgs energi
Skanska
Body Shop
Toyota