För mycket av allt – ny bok av Sanna Bråding

12 sep 2016

För mycket av allt för Sanna Bråding. Från Tre Kronor till fängelse med missbruk och ätstörningar. Och om vägen tillbaka igen. Stort grattis till den fina boken Sanna Bråding!

Sanna Bråding är en välkänd radioprofil, programledare och skådespelerska med en framgångsrik karriär. Du har bla sett henne i Tre Kronor och ICA:s reklamfilmer, och som programledare för Grammisgalan och populära radioprogram som Sommartoppen, Mix Megapol och P3 Star.

Under Sannas aktiva yta finns en känslighet som har lett henne in på destruktiva flyktvägar i livet. Hon har kämpat mot anorexi, bulimi och olika missbruk i långa perioder. 2008 dömdes hon till fängelse för narkotikabrott och i och med det tog hennes liv en ny riktning.

I Sanna Brådings nya bok För mycket av allt delar hon med sig av sina egna erfarenheter och visar att det faktiskt inte behöver vara hopplöst hur mörkt det än verkar. Hennes berättelse är rak, ärlig och ocensurerad. Sanna håller även föreläsningar utifrån boken och är en mycket uppskattad talare för skolor och ungdomar.

I vår monter E04:09 på Bokmässan hör du Sanna Bråding berätta om hur hon lyckats vända sina smärtsamma erfarenheter till något konstruktivt. Lördag kl 10.20 och söndag kl 10.50.

>> Läs mer och boka Sanna Bråding här

Programledaren Sanna Bråding har släppt boken För mycket av allt.

Sanna Bråding på bokrelease för boken För mycket av allt. Foto: Jessica Olers