Ny talare: Anitha Schulman

12 maj 2017

Vi är stolta över att kunna presentera entreprenören Anitha Schulman som ny talare hos oss!

Anitha Schulman har en lång karriär som projektledare bakom kulisserna i reklam och TV-branschen men har blivit mest känd genom sina olika entreprenörsprojekt online. Anitha driver en framgångsrik blogg, är programledare för de hyllade poddarna Lillelördag med Ann Söderlund och Fyllepodden med Sanna Lundell samt webb-TV serien Mom Enough. Hon är dessutom skapare, manusförfattare och skådespelare i sketchprogrammet Mammor på TV3 – en humorserie som driver med föräldraskapet.

Anitha är även en produktinnovatör med flera patent i byrålådan och under det egna varumärket Anitha Schulman designar hon porslin som har uppmärksammats internationellt.

En vardag som offentlig medieprofil har både för- och nackdelar. Anitha Schulman står ständigt i rampljuset med sin familj och anlitas ofta i paneldebatter för att diskutera och reflektera kring rollen som influencer och sociala mediers påverkan. Ämnen som Anitha Schulman gärna föreläser om är:

– entreprenörskap i sociala medier
– branding och personligt varumärke
– att leva i offentlighetens rampljus

Boka Anitha Schulman som programledare, konferencier, paneldeltagare eller för en föreläsning om entreprenörskap, sociala medier, personligt varumärke eller föräldraskap. Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vid dig snabbt!

Läs mer och boka en föreläsning med Anitha Schulman här

Boka en Anitha Schulman som konferencier eller föreläsare om entreprenörskap, varumärke och sociala medier.