Ny talare: Anna Kinberg Batra

15 sep 2018

Vi är glada att kunna presentera talare Anna Kinberg Batra som ny föreläsare hos oss! År 2015 blev Anna Kinberg Batra Moderaternas första kvinnliga partiledare och ledde ett omfattande förändringsarbete för att partiet åter skulle vinna valet – och hon själv bli Sveriges första kvinnliga statsminister. Men med ett år kvar till valet tvingades hon sluta under kuppartade former från de egna. Nu är Anna Kinberg Batra aktuell som föreläsare och med boken ”Inifrån” (2018). Boka en föreläsning med Anna Kinberg Batra om ledarskap, förändring och samhälle.

Anna Kinberg Batra blev Moderaternas första kvinnliga partiledare 2015, efter åtta år av moderatledd regering som slutade med en tung valförlust. När ministrarna slutade och resurserna krympte ledde hon ett omfattande förändringsarbete för att moderaterna skulle kunna vinna val igen och hon själv bli Sveriges första kvinnliga statsminister. Men i stället blev hon den första moderata partiledaren sedan 1907 som inte fick möta väljarna. Redan augusti 2017 avgick hon, efter en turbulent tid med flyktingkris, terrorism, populism, polarisering och till sist även avgångskrav från otåliga partikamrater.

I dag är Anna Kinberg Batra rådgivare och föreläsare om politik, samhälle och förändring, knuten till Handelshögskolan i Stockholm och Centre for Advanced Studies in Leadership.

Boka en föreläsning med talare Anna Kinberg Batra om ledarskap i förändring eller för ett samtal om till exempel politik, ledarskap, samhällsfrågor eller jämställdhet på 031-780 32 35.

Läs mer och boka Anna Kinberg Batra här

Boka Anna Kinberg Batra för en föreläsning om ledarskap och politik.