Ny talare: Caroline Lidman

26 apr 2018

Vi är glada att kunna presentera entreprenören Caroline Lidman som ny talare hos oss! Caroline Lidman är VD och grundare av PR-byrån Number10. Hon är 90-talist och har gjort en karriärresa från sitt första byråjobb som 16-åring till att idag driva egen PR-byrå. Dessutom driver hon det uppmärksammade kvinnliga nätverket Women With och har blivit utsedd till Supertalang av Veckans Affärer inom kategorin Entreprenör.

Under sin karriär har Caroline Lidman skapat framgångsrika sociala mediekampanjer och digital kommunikation för varumärken som Starbucks, Einar Mattsson och Liber bokförlag. Hon har också skrivit böckerna Mediakåt och Fit & Framgångsrik.

Caroline Lidman har strategiskt byggt sitt eget och sitt bolags varumärke direkt i en digital värld. En stor del av sin karriärsresa har Caroline genomfört med strategiskt nätverkande. Caroline Lidman visar hur man genom digital kommunikation och sociala medier kan bygga starka varumärken och affär, både som företag likväl som för en entreprenör. Vid sidan av det föreläser hon också om Generation Y och om framgångsrikt nätverkande.

Exempel på föreläsningar med Caroline Lidman:

– Digital kommunikation som bygger affären
– Så bygger du ett starkt varumärke som bolag eller entreprenör i sociala medier
– Att leda och bli ledd av Generation Y
– Nätverkande – så bygger du ett smart nätverk för din affär

Boka en föreläsning med Caroline Lidman om varumärke, digital kommunikation, sociala medier, millenials, karriär och nätverkande på 031-780 32 35.

Läs mer om entreprenören Caroline Lidman här

Talare Caroline Lidman föreläser om entreprenörskap, PR, sociala medier, den unga generation och karriär.