Caroline Lidman

Entreprenör och PR-konsult

Caroline Lidman är entreprenör, författare och VD med fokus på digital kommunikation, Generation Y och framgångsrikt nätverkande. Dessutom driver hon det uppmärksammade kvinnliga nätverket Women With. Caroline Lidman är utsedd till Supertalang av Veckans Affärer inom kategorin Entreprenör. Hon är 90-talist och kan prata om hur man bygger varumärke med digital kommunikation och sociala medier, hur man jobbar framgångsrikt genom nätverk och hur man leder och leds av millenials. Boka föreläsning här!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Digital kommunikation som bygger affären
  • Så bygger du ett starkt varumärke som bolag eller entreprenör i sociala medier
  • Att leda och bli ledd av Generation Y
  • Nätverkande – så bygger du ett smart nätverk för din affär

Presentation

Caroline Lidman är VD och grundare av PR-byrån Number10. Hon är 90-talist och har gjort en karriärresa från sitt första byråjobb som 16-åring till att idag driva egen PR-byrå. Hon har strategiskt byggt sitt eget och sitt bolags varumärke direkt i en digital värld. En stor del av sin karriärsresa har Caroline Lidman genomfört med strategiskt nätverkande. År 2016 grundade hon även det kvinnliga nätverket Women With. År 2017 blev hon utsedd till Supertalang i kategorin Entreprenör av Veckans Affärer.

Under sin karriär har Caroline Lidman skapat framgångsrika sociala medierkampanjer och digital kommunikation för varumärken som Starbucks, Einar Mattsson och Liber bokförlag. Hon har också skrivit böckerna Mediakåt och Fit & Framgångsrik.

Digitaliseringen är ett faktum och den enorma utvecklingen inom sociala medier är en viktig del i bolags och varumärkens affärsframgång. Caroline Lidman visar hur man genom digital kommunikation och sociala medier kan bygga starka varumärken och affär, både som företag likväl som för en entreprenör. Vid sidan av det föreläser hon också om Generation Y och om framgångsrikt nätverkande.

Caroline Lidman skräddarsyr sina föreläsningar och tar alltid in nya konkreta exempel som hon bedömer intressanta för den målgrupp hon riktar sig till. Boka en föreläsning med Caroline Lidman om varumärke, digital kommunikation, sociala medier, millenials, karriär och nätverkande!

Berghs School of Communication
Stockholms Universitet
Företagarna

– Driver det kvinnliga nätverket Women With
– Kursansvarig på Berghs School of Communication
– Utnämndes 2017 till Veckans Affärers Supertalang i kategorin Entreprenör
– Skrivit böckerna Mediakåt samt Fit & Framgångsrik