Ny talare: Clara Henry

14 mar 2018

Önskar du en föreläsning med Clara Henry? Vi är glada att äntligen kunna presentera roliga Clara Henry som ny talare hos oss!

Clara Henry är en av Nordens allra största Youtubers med över 430 000 prenumeranter. Hon har varit programledare för Melodifestivalen, nominerats till Kristallen, vunnit Årets Vloggkanal på Guldtuben-galan och skrivit en uppmärksammad bok om mens. Dessutom är hon en mycket omtyckt föreläsare av både företag och unga.

Föreläsningar med Clara Henry:

– Fem saker Sveriges 15-åringar lärt mig
Om content marketing och hur dialogen ser ut på Youtube.
Riktad till företag och PR-personer.

– Youtube på blodigt allvar
Om Clara själv, Youtube, och massa mens och feminism.
Riktad till ungdomar.

Clara Henry har skrivit den bästsäljande boken “Ja jag har mens, hurså?” som bl.a slog publikrekord på Bokmässan. Efter författardebuten är efterfrågan stor på en föreläsning med Clara Henry från skolor, bibliotek och unga. Här föreläser hon om sina specialämnen mens, feminism och Youtube, med betoning på att få bort tabun kring att prata om mens öppet. Under 2018 kommer hennes andra bok.

Förutom ungdomar är företag en målgrupp för Clara Henrys föreläsningar. Hon har till exempel talat om youtube, content marketing, sociala medier och marknadsföring för Webbdagarna, Näringslivsdagen i Borås, Adlibris och Göteborgsvarvet.

Boka roliga Clara Henry som konferencier, komiker, programledare eller för en föreläsning om sociala medier, mens eller feminism på 031-780 32 35.

Läs mer och boka en föreläsning med Clara Henry här

Boka föreläsning med Clara Henry eller som konferencier? Vi hjälper dig med Clara Henrys föreläsningar.

Boka en föreläsning med Youtube-stjärnan Clara Henry på 031-780 32 35.