Clara Henry

Youtuber och programledare

Clara Henry är en av Nordens allra största Youtubers med över 430 000 prenumeranter. Hon har varit programledare för Melodifestivalen, nominerats till Kristallen, vunnit Årets Vloggkanal på Guldtuben-galan och skrivit en uppmärksammad bok om mens. Nu är hon aktuell med boken "Mot framtiden - En simpel guide till att krossa patriarkatet". Boka roliga Clara Henry som konferencier, komiker, programledare eller för en föreläsning om sociala medier, YouTube eller feminism!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • FEM SAKER SVERIGES 15-ÅRINGAR LÄRT MIG - Om content marketing och hur dialogen ser ut på Youtube (riktad till företag och PR-personer)
  • EN SIMPEL GUIDE TILL ATT KROSSA PATRIARKATET - Dags att sluta fråga om feminismen gått för långt och istället dags att börja fråga: vad krävs för att nå jämlikhet?
  • Konferencier

Presentation

Clara Henry är den unga programledaren, komikern, författaren, bloggaren, vloggaren och föreläsaren från Göteborg som är en av Nordens allra största Youtubers med över 430 000 prenumeranter på sin kanal. Hon var programledare för Melodifestivalen 2017, för vilket hon blev nominerad till årets kvinnliga programledare i TV-priset Kristallen samma år. Clara är en van radiopratare i P3 och vann Årets Vloggkanal på Guldtuben-galan både 2014 och 2015. Under sommaren 2015 var hon även värd i Sommar i P1.

Clara Henry har skrivit den bästsäljande boken “Ja jag har mens, hurså?” som bl.a slog publikrekord på Bokmässan. Nu är hon aktuell med nya boken ”Mot framtiden – En simpel guide till att krossa patriarkatet”. Efter författardebuten föreläser hon om sina specialämnen mens, feminism och Youtube.

Hösten 2017 testade Clara Henry standup för första gången och tillsammans med Cissi Wallin startade hon PK-Klubben på Södra Teatern i Stockholm. Hon medverkade även i stand up-showen Julbonanza på Scalateatern.

Boka roliga Clara Henry som konferencier, komiker, programledare eller för en föreläsning om sociala medier, mens eller feminism!

Clara Henrys föreläsningar är ca 1 timme:

Fem saker Sveriges 15-åringar lärt mig
Sveriges 15-åringar är inte bara lata slösurfare: de är trofasta, kärleksfulla och vill förändra världen. Jag vet precis hur man når ut till dem, för de har lärt mig allt jag kan.

En simpel guide till att krossa patriarkatet

Dags att sluta fråga om feminismen gått för långt, och istället dags att börja fråga: vad krävs för att nå jämlikhet? Vilka är de bästa svaren på sexistiska kommentarer? Och hur ont gör det egentligen att spräcka en blygdläpp.

Boka en föreläsning med Clara Henry på 031-780 32 35.

Webbdagarna
Näringslivsdagen i Borås
Kunskapsförbundet
Köpings kommun
Göteborgsvarvet
Stadsbiblioteket i Halmstad
Adlibris
Piteå kommun
Ungdomstinget
Uddevalla kommun
Skogås bibliotek
Medborgardagen i Södertälje

– En av Nordens största Youtubers
– Författare till ”Ja, jag har mens, hurså?”
– Programledare för Melodifestivalen 2017
– Nominerad till årets kvinnliga programledare i TV-priset Kristallen 2017
– Årets Vloggkanal på Guldtuben-galan både 2014 och 2015
– Sommarpratare i P1 2015