Ny talare: Ishtar Touailat

23 jan 2019

Framtidens kvinnliga ledare, Sveriges mäktigaste affärskvinna, Supertalang och Årets IT-kvinna. Talare Ishtar Touailat har uppmärksammats stort för sitt entreprenörskap och ledarskap. Idag är Ishtar innovationschef på Nordens största IT-bolag och leder Tietos förändringsarbete inom områden som AI, fintech och digital hälsa. Ishtar arbetar också aktivt för en mer jämställd teknikvärld och har grundat techprogrammet FUTURISTAS.

Ishtar Touailat är innovationschef på Tieto och är bland annat ansvarig för IT-jättens inkubator som utvecklar de allra senaste mjukvaruprodukterna för konsumentmarknaden genom teknik som AI, fintech, machine learning, IoT och digital hälsa – hennes uppgift är att bygga upp världens främsta inkubator för Artificiell Intelligens. Tieto rankas dessutom som bästa teknikbolaget i världen inom jämställdhet, ett syfte som även Ishtar arbetar aktivt för. Med techprogrammet FUTURISTAS jämnar Isthar Touailat ut spelplanen genom att tillhandahålla kunskap om den senaste tekniken och affärsutveckling till kvinnor inom alla yrken, bakgrunder och socioekonomiska förhållanden, både i Sverige och utomlands.

Som prisbelönt serieentreprenör har Ishtar Touailat flertalet framgångsrika projekt i bagaget. Hon är grundare av Studentkompetens, Startup Bootcamp, acceleratorn Women in Business och även Starta Eget-dagen samt Europas största entreprenörskurs Starta eget vid Stockholms universitet.

Ishtar Touailat är en erfaren och efterfrågad föreläsare både i Sverige och på de internationella scenerna. Hon syns ofta i både svensk och utländsk media, bland annat SVT, BBC, The Guardian, New York Times och Huffington Post.

Boka en inspirerande föreläsning med Ishtar Touailat på teman kring innovation, AI, digitalisering, entreprenörskap, företagskultur och framtidens ledarskap på 031-780 32 35.

Läs mer och boka talare Ishtar Touailat här

Boka innovationschefen Ishtar Touailat som föreläsare här!