Ny talare: Keyyo

7 apr 2017

Vi är glada över att kunna presentera Youtube-stjärnan Kristina Petrushina aka Keyyo som ny talare hos oss! Kristina är aktuell som programledare för Talang på TV4 tillsammans med Pär Lernström. En roll som passar henne perfekt tycker vi!

Keyyo har en av Sveriges största Youtube-kanaler med inriktning på komik. Hon har video-bloggat aktivt sedan hon var tio år och byggt upp en stor skara fans. I skrivandets stund har Keyyo ca 350 000 prenumeranter på sin Youtube-kanal och sammanlagt mer än 60 miljoner visningar. På Instagram är det närmare 450.000 personer som följer henne.

Youtube-galan Guldtuben har belönat Kristina Petrushina med priser som Årets stjärnskott och Årets humorkanal. Kristina har dessutom varit konferencier för samma gala tillsammans Kodjo Akolor. Tillsammans med Carina Berg var hon även programledare för Humorpriset – Barncancergalan under 2016. På SVT Play har Keyyo en egen humorserie och medverkar som skådespelare i flera humorprogram.

Kristina Petrushina är en komiker med stor kreativ talang som trots sin unga ålder redan är etablerad på humorscenen. Hon är dessutom en stor förebild för barn och ungdomar, inte minst för sin humor och entreprenöriella förmåga men även för hennes öppenhet kring den mobbing hon utsattes för i skolan.

Kristina Petrushina är en stark lysande stjärna med hundratusentals fans och ett ansikte som ”alla” unga känner till. Du kan boka Youtube-stjärnan Keyyo som konferencier, programledare, skådespelare eller för en föreläsning. Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt!

Läs mer och boka Keyyo här

Boka Youtube-stjärnan Keyyo för en föreläsning här!