Ny talare: Leila Söderholm

17 okt 2016

Vi har äran att presentera inspiratören och talare Leila Söderholm som ny föreläsare hos oss! Leila Söderholm är kostrådgivare, coach och träningsexpert på TV4 och flera stora magasin – och har över 20 års erfarenhet av träning, kost och hälsa. Hon är även författare till den populära boken Vardagsträna.

Med sin enkla, lekfulla inställning till hälsa och träning inspirerar Leila Söderholm människor till rörelse som faktiskt blir av. Hon hjälper oss hitta tid för träning och hälsa mitt bland alla andra måsten. Hon undviker pekpinnar och att lasta oss med dåligt samvete och väljer istället att se humorn i allt som har med hälsa att göra. ”Leila är briljant, på riktigt!” säger föreläsarkollegan Mia Törnblom.

Leila Söderholms föreläsningar är fyllda med konkreta och lättanvända tips för både både träningsentusiasten och nybörjaren. Publiken går därifrån fyllda med motivation och energi att ta sig an det som passar dem själva.

Vill du veta hur du kan lura din hjärna att göra det som är bra för dig? Hur du ska ta dig ur gamla spår? Hur du ska tänka, äta och hur du ska träna? Vill du som företag hjälpa din personal att ta hand om sin hälsa? Med en varm ton och mycket energi ger talare Leila Söderholm tips på hur man stärker kroppen, hanterar stress och gör hållbara förändringar för att må som bäst.

”Leila Söderholm en av den de mest energigivande och inspirerande människor vi mött.”
Eventarrangören 4Good

Du kan boka en inspirerande föreläsning med Leila Söderholm på tema hälsa, träning, kost, friskvård, arbetsglädje och stresshantering. Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt!

>> Läs mer och boka en föreläsning med Leila Söderholm här

Boka en föreläsning med talare Leila Söderholm på tema friskvård, träning, motivation och hälsa.