Leila Söderholm

Träningsexpert med vardagspuls

Med sin enkla, lekfulla inställning till hälsa och träning inspirerar Leila Söderholm människor till rörelse som faktiskt blir av. Leila är kostrådgivare, coach och träningsexpert på TV4 och flera stora magasin. Hon är en stor inspiratör som inte lämnar någon oberörd. I sina föreläsningar bjuder Leila på konkreta tips som både träningsentusiasten och nybörjaren kan ta till sig. Boka en energigivande föreläsning med Leila Söderholm om hälsa och arbetsglädje här!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

 • VÄLJ HÄLSAN I VARDAGEN – Om att hitta de viktigaste pusselbitarna för att med små förändringar i vardagen göra stor skillnad i livet.
 • TRÄNA DIN ARBETSGLÄDJE
 • FRISKVÅRDSDAGAR – Hel- eller halvdagar för personalen där Leila blandar inspirerande föreläsningar med enkla och roliga träningspass.

Presentation

Leila Söderholm har över 20 års erfarenhet av träning, kost och hälsa. Du har säkert sett henne som träningsexpert på TV4 eller i något av Sveriges största magasin. Leila är tränare, kostrådgivare, coach, föreläsare – och en stor hälsoinspiratör.

Leila har blivit ansiktet för vardagsträningen och har även gett ut boken Vardagsträna. Träning ska vara enkel, effektiv och kunna utföras av alla så att den blir av. Det är Leila Söderholms filosofi. Du ska kunna träna där du är och med redskap som lätt finns till hands. Men hälsa är alltid en helhet och i föreläsningarna ger hon tips på hur vi kan värna om sömn, relationer och målsättningar för att skapa ett större välmående överlag.

Alla Leilas föreläsningar är fyllda med konkreta och lättanvända tips. Hon hjälper oss hitta tid för träning och hälsa mitt bland alla andra måsten. Hon undviker pekpinnar och att lasta oss med dåligt samvete och väljer istället att se humorn i allt som har med hälsa att göra. På så sätt kommer du kunna skratta dig igenom föreläsningen för att sedan gå därifrån fylld av motivation och energi att ta dig an det som passar just dig.

 Vill du veta hur du kan lura din hjärna att göra det som är bra för dig? Hur du ska ta dig ur gamla spår? Hur du ska tänka, äta och hur du ska träna? Vill du som företag hjälpa din personal att ta hand om sin hälsa? Med en varm ton och mycket energi ger Leila tips på hur man stärker kroppen, hanterar stress och gör hållbara förändringar för att må som bäst.

Boka en inspirerande föreläsning med Leila Söderholm på tema hälsa, träning, kost, friskvård, arbetsglädje och stresshantering här.

Friskvårdsdagar
Vill du som företag ge din personal en friskvårdsdag hel eller halvdag?
Peppande och inspirerande föreläsningar som passar alla, tips på hur du stärker kroppen, hanterar stress, gör hållbara förändringar för att må som bäst. Att det bara är fantasin som sätter gränser visar Leila prov på genom enkla och roliga träningspass. Vad sägs om att träna med en Tärning? Vill ni ha Yoga, Meditation eller annan typ av träning så finns det inom vårt team.

Friskvårdsprojekt på företag
Vill du få dina medarbetare att känna att företaget står bakom all form av personlig utveckling? Då kommer du också att få engagerad och motiverad personal. Friskvårdsprojektet har som mål att hjälpa er personal att uppnå balans och förbättra sig inom de områden som skapar ohälsa och ineffektivitet på och utanför arbetet.

I vårt team ingår, stressterapeuter, näringsfysiologer, mental tränare, tränare, kostrådgivare och yogalärare. Vi skräddarsyr projektet och tar in coacher efter era önskemål.

Vi jobbar med Digitala Verktyg både för Screening av behov och för att följa medarbetarna steg för steg till bättre hälsostatus.

Kickoff
Oavsett om ni bär blåställ, uniform, vit rock, smoking eller aftonklänning så kommer ni kunna ta till er Leila Söderholms enkla och härliga budskap. Förena nytta med nöje och få en föreläsning med härlig varm ton fullspäckad med humor och kunskap som kommer att ge dig motivation att ta hand om din hälsa.

ICA
Bosön
IF Metall
Life Hälsokost
Systembolaget
Diligentia
Svenska Hockey Förbundet
Arbetsförmedlingen
Danderyds Sjukhus
Skövde Kommun
Svenska Bostäder

– Författare till boken Vardagsträna
– Träningsexpert i TV4
– Tipsat om träning på mjölkpaketen i hela Sverige
– Har tävlat i både kanot och motorcykel-streetracing

 • Leila motiverar och inspirerar utöver det vanliga med sin sprudlande energi. Mycket lekfullt, visuellt och roligt.

  • Kerstin Broström, Bonnier
 • Leila är briljant, på riktigt!

  • Mia Törnblom
 • Leila en av den de mest energigivande och inspirerande människor vi mött.

  • 4Good
 • Leila motiverar och inspirerar utöver det vanliga med sin sprudlande energi. Mycket lekfullt, visuellt och roligt.

  • Kerstin Broström, Bonnier
 • Leila är briljant, på riktigt!

  • Mia Törnblom
 • Leila en av den de mest energigivande och inspirerande människor vi mött.

  • 4Good
Close