Leila Söderholm

100% arbetsglädje och hälsa

Leila Söderholms engagemang smittar. I sina populära föreläsningar blandar hon humor, igenkänning och allvar. Med 20 års erfarenhet av att coacha personal till mer glädje och bättre hälsa har hon en rik kunskapskälla att ösa ur. Leila är träningsexpert på TV4, författare till flera böcker och pryder mjölkpaketen med sina enkla och roliga tips. Utsedd till en av Sveriges populäraste talare, nominerade till Årets Talare och Årets Hälsoinspiratör. Boka inspirerande Leila Söderholm här!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

 • 100% ARBETSGLÄDJE
 • 100% HÄLSA
 • FRISKVÅRDSDAGAR – Hel- eller halvdagar för personalen där Leila blandar inspirerande föreläsningar med enkla och roliga träningspass.

Presentation

Leila Söderholm är föreläsare, inspiratör och hälsoexpert. Hon är flitigt anlitad av företag, stora magasin, hälsosajter och TV. Med sin smittande energi har hon inspirerat tusentals människor att göra de små förändringarna som gör den stora skillnaden. Hennes 20 års erfarenhet av att arbeta i företagsprojekt och coacha personal till mer glädje och bättre hälsa gör Leila Söderholm svårslagen i klassen. Hon har också hälsostrategiska uppdrag i offentlig sektor.

Leila Söderholm är utsedd till en av Sveriges populäraste föreläsare flera år i rad, nominerade till Årets Talare och framröstad till Årets Hälsoinspiratör av svenska folket. Kanske har du sett Leilas roliga vardagstips på mjölkpaketet? I TV4:s Förkväll, Vardagspuls och Nyhetsmorgon har vi kunnat följa henne i snart 10 år, med sina inspirerande och enkla hälso- och träningstips. Hon är också Aftonbladet Viktklubbs hälsoexpert.

Vill du veta hur du kan lura din hjärna att göra det som är bra för dig? Hur du ska ta dig ur gamla spår? Hur du ska tänka, äta och hur du ska träna? Vill du som företag hjälpa din personal att ta hand om sin hälsa eller skapa mer arbetsglädje? Med en varm ton och mycket energi ger Leila tips på hur man stärker kroppen, hanterar stress och gör hållbara förändringar för att må som bäst. Leila är 100% energi och använder humor och igenkänning för att nå fram, aldrig pekpinnar. Oavsett vem du är lockar Leila fram det bästa i dig!

Boka en inspirerande föreläsning med Leila Söderholm på tema arbetsglädje, hälsa, träning, friskvård och stresshantering här.

100% arbetsglädje
– en föreläsning om glädje på jobbet och medarbetarskap
Varför är det så viktigt med glädje på jobbet och vem är ansvarig för den? Mindset – hur vi pratar med oss själva – och hur vi tar vårt eget ansvar är viktiga pusselbitar. Att kroppen mår bra är också viktigt, en hälsosam kropp skapar ett positivt sinnestillstånd.

Precis som man kan träna sin kropp kan man träna sin glädje. Hjärnan älskar att komma ihåg oförrätter för att hålla koll på vad som är hotfullt. Med enkla knep kan man överlista hjärnan. Och man kan öva på att inte gnälla och träna på att vara generös.

Kroppen mår bra av rörelse och vila. Det är lika viktigt att få tillräckligt med sömn som att ha något att längta efter eller en god vän att ringa. Att veta vad som förväntas av dig på jobbet kan vara precis lika viktigt som att fylla på med näring som kroppen behöver. Stress upplever vi alla ibland och det är inget farligt, men om du aldrig får mikropauser blir det till slut för mycket.

En underhållande och lärorik föreläsning baserad på senaste forskningen. Målet är att skratta sig igenom föreläsning och gå därifrån fylld av motivation, kunskap och energi.

100% hälsa
– en livsviktig och lekfull föreläsning om hållbart hälsoarbete
Hur tar du dig ur gamla spår? Hur lurar du hjärnan att börja göra sånt som är bra för dig?

Leila Söderholm visar att du varken behöver mycket tid eller utrustning för att få in rolig rörelse i vardagen. Det enda som behövs är lite inspiration, vilket du garanterat får i hennes föreläsning. Det – och mycket skratt!

Att sömn, relationer och att ha mål i livet är lika viktigt som att äta bra och att röra på sig ger Leila många roliga och konkreta exempel på. Hälsa är en helhet och det vi gör i vår vardag har större effekt än vi tidigare trott. Forskning visar tydligt att vardagsrörelse är livsviktigt.

Denna forskningsbaserade föreläsning bjuder på massor av humor, energi och igenkänning – inga pekpinnar eller dåligt samvete. Leila är expert på att fånga alla oavsett vem du är. Deltagarna får med sig en verktygslåda med konkreta strategier för att lätt komma igång.

Friskvårdsdagar
Vill du som företag ge din personal en friskvårdsdag hel eller halvdag?
Peppande och inspirerande föreläsningar som passar alla, tips på hur du stärker kroppen, hanterar stress, gör hållbara förändringar för att må som bäst. Att det bara är fantasin som sätter gränser visar Leila prov på genom enkla och roliga träningspass. Vad sägs om att träna med en Tärning? Vill ni ha Yoga, Meditation eller annan typ av träning så finns det inom vårt team.

Friskvårdsprojekt på företag
Vill du få dina medarbetare att känna att företaget står bakom all form av personlig utveckling? Då kommer du också att få engagerad och motiverad personal. Friskvårdsprojektet har som mål att hjälpa er personal att uppnå balans och förbättra sig inom de områden som skapar ohälsa och ineffektivitet på och utanför arbetet.

I vårt team ingår, stressterapeuter, näringsfysiologer, mental tränare, tränare, kostrådgivare och yogalärare. Vi skräddarsyr projektet och tar in coacher efter era önskemål.

Vi jobbar med Digitala Verktyg både för Screening av behov och för att följa medarbetarna steg för steg till bättre hälsostatus.

Kickoff
Oavsett om ni bär blåställ, uniform, vit rock, smoking eller aftonklänning så kommer ni kunna ta till er Leila Söderholms enkla och härliga budskap. Förena nytta med nöje och få en föreläsning med härlig varm ton fullspäckad med humor och kunskap som kommer att ge dig motivation att ta hand om din hälsa.

Boka en föreläsning med Leila Söderholm på teman kring arbetsglädje och hälsa på 031-780 32 35.

ICA
Bosön
IF Metall
Life Hälsokost
Systembolaget
Diligentia
Svenska Hockey Förbundet
Arbetsförmedlingen
Danderyds Sjukhus
Skövde Kommun
Svenska Bostäder

– Författare till boken Vardagsträna och Smygträna
– Träningsexpert i TV4
– Tipsat om träning på mjölkpaketen i hela Sverige
– Har tävlat i både kanot och motorcykel-streetracing

 • Vi var lyriska efter Leilas föreläsning. Våra medarbetare var så peppade efteråt, de pratar fortfarande om föreläsningen på luncherna. Leila gjorde verkligen avtryck hos dem!

  • Monyx / Hjärta
 • Leila motiverar och inspirerar utöver det vanliga med sin sprudlande energi. Mycket lekfullt, visuellt och roligt.

  • Kerstin Broström, Bonnier
 • Leila är briljant, på riktigt!

  • Mia Törnblom
 • Leila en av den de mest energigivande och inspirerande människor vi mött.

  • 4Good
 • Vi var lyriska efter Leilas föreläsning. Våra medarbetare var så peppade efteråt, de pratar fortfarande om föreläsningen på luncherna. Leila gjorde verkligen avtryck hos dem!

  • Monyx / Hjärta
 • Leila motiverar och inspirerar utöver det vanliga med sin sprudlande energi. Mycket lekfullt, visuellt och roligt.

  • Kerstin Broström, Bonnier
 • Leila är briljant, på riktigt!

  • Mia Törnblom
 • Leila en av den de mest energigivande och inspirerande människor vi mött.

  • 4Good
Close