Ny talare: Liberta Mehmedi

7 dec 2017

Vi är stolta över att kunna presentera folkhälsovetare Liberta Mehmedi som ny talare hos oss! Att skapa ett rikt och meningsfullt liv för våra äldre är Libertas fokus. Hon föreläser om hälsa, att åldras, den äldre generationen och arbetet inom äldreomsorgen.

Liberta Mehmedi är utbildad folkhälsovetare och har hela sitt arbetsliv engagerat sig i äldre och deras hälsa. De senaste åren som nytänkande hälsocoach på äldreboenden, en roll som gjort henne till en av de ledande rösterna för det hälsofrämjande arbetet som sker inom äldreomsorgen idag.

Förutom att höja de äldres livskvalitet med bl.a boxning, sittcirkus, minihästar, nedcabbat och happy hour så har Liberta Mehmedi varit framgångsrik i att göra de äldre delaktiga när det kommer till att använda smartphones, Facebook, Youtube och Instagram – verktyg för att kunna medverka och delta i samhället fullt ut. Hon berättar om glädjen från både de äldre och deras anhöriga, men även hur personalen och deras engagemang synliggörs tack vare sociala medier.

Liberta Mehmedis föreläsningar är mycket efterfrågade hos kommuner, vårdföretag, skolor och pensionärsorganisationer. Hennes nytänkande idéer och stora engagemang för äldre ger publiken motivation och energi i arbetet med att skapa ett långt och meningsfullt liv för våra äldre.

Boka en föreläsning med folkhälsovetare Liberta Mehmedi om hälsa, att åldras, äldreomsorg, bemötande, ålderdom samt äldre och IT.

Läs mer om Liberta Mehmedi och boka en föreläsning här