Ny talare: Lisa Farrar

12 apr 2018

Lisa Farrar är Chief Digital Officer på Nordic Choice Hotels och VD för hotellkedjans digitala dotterbolag eBerry som bygger världens bästa upplevelse för hotellgästen. Här har du en föreläsare och digitaliseringsexpert med stor internationell erfarenhet. Vi är så glada att kunna presentera talare Lisa Farrar som ny talare hos oss!

Lisa Farrar är utbildad Civilekonom från University of Westminster och har bott i London i 12 år. Hon har tidigare jobbat på Yahoo, varit försäljningschef inom Hertz, VD för Mr Jet och Skandinavienchef för Groupon. Lisa har därmed många års erfarenhet av att leda digitala företag inom olika branscher där den röda tråden har varit e-handel. Idag leder hon den digitala transformationen som Chief Digital Officer hos Nordic Choice Hotels samt är VD för dotterbolaget eBerry med 150 medarbetare.

Petter Stordalen har investerat mer än 250 miljoner norska kronor i start-upen eBerry som sedan starten levererat flera nyheter inom hotellbranschen genom att till exempel använda robotar och AI för att skapa en förstaklassig kundupplevelse. eBerry ansvarar för all teknisk utveckling mot hotellets gäster, marknadsföring, lojalitetsprogram, försäljning och kundtjänst vilket motsvarar en omsättning på nästan 5 miljarder kronor. Alltifrån att du kan checka in på mobilen till att du kan öppna dörren med mobilen. Vid sidan av den breda utvecklingen testar man en hel del lite ”vildare” idéer, tex röststyrning.

Lisa Farrar beskriver sig själv som en prestigelös ledare som gillar förändring. En framgångsfaktor har varit att bygga team med bra människor och sätta tydliga målsättningar. Det moderna ledarskapet och hur vi får med oss en generation som värdesätter helt andra delar än tidigare, likaså en växande kundgrupp som förväntar sig andra tjänster och service, är delar Lisa Farrar kan prata om i sina föreläsningar.

Exempel på Lisa Farrars föreläsningar:
– Dare to disagree & fuck hierarchies
– Culture eats strategy for breakfast
– Innovate or die
– Digital badass
– How to be a rebel

Vill du höra en spännande föreläsare med stor internationell erfarenhet? Boka en föreläsning med talare Lisa Farrar på teman kring digitalisering, innovation, ledarskap, tillväxt, framtidstrender och transformation på 031-780 32 35.

Läs mer och boka en föreläsning med digitaliseringsexperten Lisa Farrar här

Talare Lisa Farrar kan du boka för en föreläsning om digitalisering, innovation, ledarskap och framtid.