Lisa Farrar

Digital chef på Nordic Choice Hotels

Digitaliseringsexpert med stor internationell erfarenhet! Lisa Farrar är Chief Digital Officer på Nordic Choice Hotels och VD för hotellkedjans digitala dotterbolag eBerry som bygger världens bästa upplevelse för hotellgästen. Lisa var tidigt ute som ledare i resebranschens digitala transformation där hon bl.a varit VD på Mr Jet och försäljningschef inom Hertz. Boka en föreläsning med Lisa Farrar på teman kring digitalisering, innovation, ledarskap, tillväxt, framtidstrender och transformation.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

 • Dare to disagree & fuck hierarchies
 • Culture eats strategy for breakfast
 • Innovate or die
 • Digital badass
 • How to be a rebel

Presentation

Lisa Farrar har många års erfarenhet av att leda digitala företag inom olika branscher. Den röda tråden har alltid varit e-handel. Idag leder hon den digitala transformationen som Chief Digital Officer hos Nordic Choice Hotels samt är VD för dotterbolaget eBerry med 150 medarbetare som fokuserar på att skapa världens bästa upplevelse för hotellgästen. Petter Stordalen har investerat mer än 250 miljoner norska kronor i start-upen som sedan starten levererat flera nyheter inom hotellbranschen genom att till exempel använda robotar och AI för att skapa en förstaklassig kundupplevelse.

eBerry ansvarar för all teknisk utveckling mot hotellets gäster, marknadsföring, lojalitetsprogram, försäljning och kundtjänst vilket motsvarar en omsättning på nästan 5 miljarder kronor. Alltifrån att du kan checka in på mobilen till att du kan öppna dörren med mobilen. Vid sidan av den breda utvecklingen testar man en hel del lite ”vildare” idéer, tex röststyrning.

Lisa Farrar är utbildad Civilekonom från University of Westminster och har bott i London i 12 år. Hon har tidigare jobbat på Yahoo, varit försäljningschef inom Hertz, VD för Mr Jet och Skandinavienchef för Groupon.

Lisa Farrar beskriver sig själv som en prestigelös ledare som gillar förändring. En framgångsfaktor har varit att bygga team med bra människor och sätta tydliga målsättningar. Det moderna ledarskapet och hur vi får med oss en generation som värdesätter helt andra delar än tidigare, likaså en växande kundgrupp som förväntar sig andra tjänster och service, är delar Lisa Farrar kan prata om i sina föreläsningar.

Boka en föreläsning med Lisa Farrar på teman kring digitalisering, innovation, ledarskap, tillväxt, framtidstrender och transformation.

– Civilekonom från University of Westminster
– CDO på Nordic Choice Hotels och VD för eBerry
– Har jobbat på Yahoo, varit VD för Mr Jet i fem år och Skandinavienchef för Groupon

 • Lisa Farrar är en grym talare. En fantastisk talare som gör coola grejer!

  • Helena Nordström, PlaceBrander
 • Lisa Farrar är en grym talare. En fantastisk talare som gör coola grejer!

  • Helena Nordström, PlaceBrander
Close