Ny talare: Lisa Lemke

28 mar 2018

Vad har påsken och Lisa Lemke gemensamt? Mat! Sedan drygt femton år tillbaka har vi kunnat följa Lisa Lemkes avslappnade och kreativa inställning till matlagning i TV, tidningar och böcker. Hon har beskrivits som en Pippi Långstrump i köket, med hjärtefrågor som lantbruk och hållbarhet. Lisa Lemke är en omtyckt konferencier som passar både gala och bönder. Dessutom delar hon sin inspirerande historia i föreläsningar om mål, drömmar och entreprenörskap.

Lisa Lemke är frilansande matkreatör, matstylist och tv-kock. Dessutom entreprenör med två krogar. Lisa brinner för matlagning, lantbruk, närodlat och hållbarhet. Hon utgår från den gamla prästgården på Skrea backe utanför Falkenberg och representerar landsorten och drömmen om livet på landet. År 2017 utsågs hon till ”Årets Falkenbergare” för sitt värdskap för regionen. I tv-rutan har vi sett Lisa Lemke i program som Sommarkväll (SVT), Mitt Kök, Nyhetsmorgon och Grillmästarna (TV4). Hon har skrivit flera prisade kokböcker som släppts både i Sverige och utomlands.

Talare Lisa Lemke är en uppskattad konferencier och moderator, inte bara i mat-sammanhang. Hon är känd för att sprida energi, showa och underhålla, men också för att hon är bra på att lyfta andra, på ett professionellt sätt hålla i trådarna, och ställa rätt frågor. Lisa passar såväl på stora scener med större evenemang som med mindre publiker och arrangemang. Från gala till bönder!

Lisa Lemke föreläser också om sitt liv, sin resa, om drömförverkligande, om att våga. Just det här med att gräva där man står och att profilera en matregion är inte bara något som hon konkret arbetar med, utan också något som hon föreläser kring, där hjärta och äkthet, värdskap och samarbeten är ledorden.

Boka TV-kocken, matkreatören och entreprenören Lisa Lemke som konferencier eller för en föreläsning om drömmar, mål och entreprenörskap på 031-780 32 25.

Läs mer och boka talare Lisa Lemke här

Talare Lisa Lemke kan du boka som föreläsare eller konferencier.